Suomen Hammaslääkäriseura

Kurssit

Apollonia järjestää vuosittain noin 100 hammaslääketieteen täydennyskoulutuskurssia sekä neljä koulutustapahtumaa, joista suurimmat ovat Hammaslääkäripäivät marraskuussa ja Apollonia Symposium maaliskuussa. 

Apollonian kurssit

ovat peruskoulutusta täydentäviä, syventäviä ja erikoishammaslääkäritasoa vastaavia hammaslääketieteen eri osa-alueilta. Apollonian koulutustarjonnan suunnittelusta vastaa koulutustoimikunta. Tulevat kurssit löydät täältä.

Verkkokurssit

ovat olleet Apollonian kurssivalikoimissa jo vuodesta 2009 lähtien. Kaikki verkkokurssimme toteutetaan Discendumin Optima-oppimisympäristössä. Kursseille ilmoittaudutaan Apollonian normaalikäytäntöjen mukaisesti. Kun olet ilmoittautunut Apollonian verkkokurssille, saat vahvistuskirjeessä noin viikko ennen kurssin avautumista verkkoon erillisen käyttäjätunnuksen ja salasanan oppimisympäristöön.
Optima-oppimisympäristöön
(Vaatii erillisen käyttäjätunnuksen ja salasanan)

Jäsenetukurssit

ovat kestoltaan 4 tuntia ja ne järjestetään yhteistyössä paikallisseurojen kanssa niiden toiminta-alueella. Jäsenetukursseja löytyy siis ympäri Suomea. Jäsenet voivat osallistua yhdelle jäsenetukurssille vuodessa tuettuun erikoishintaan (50 €).

Jaostojen tilaisuudet

Apollonian jaostot  järjestävät vuosittain runsaasti tapahtumia, joihin Apollonian jäsenet saavat osallistua. Myös jaostojen tapahtumat löydät Hae kursseja -sivun kautta.

Tilauskurssit

Suomen Hammaslääkäriseura Apollonian omistama yhtiö SHS-Kustannus Oy järjestää tilauskoulutusta kaikille hammaslääketieteellisestä koulutuksesta kiinnostuneille ammatista ja koulutustaustasta riippumatta. Tilauskurssivalikoima sovitaan aina koulutuskaudeksi kerrallaan.

Kurssi voidaan valita valmiista tilauskoulutusvalikoimasta tai se voidaan räätälöidä tilaajan tarpeiden mukaan. Tilauskurssit pidetään tilaajan, kuten esimerkiksi terveyskeskuksen, yksityisvastaanoton tai sairaalan, haluamalla paikkakunnalla. Tilaaja järjestää itse luentotilan, AV-välineet ja ruokailun sekä ottaa vastaan ilmoittautumiset.

Lisätietoja kursseista ja koulutustapahtumista saat Apollonian toimistosta.