Koulutus

Apollonia / Koulutus / Apollonian 1. vuosikurssin tilaisuus | Helsinki

Apollonian 1. vuosikurssin tilaisuus | Helsinki (42523)

Aika

31.10.2023, klo 18.00 - 21.00

Kesto

2 h

Paikka

Sokos Hotel Presidentti, Sylvi-sali
Eteläinen Rautatiekatu 4
00100, Helsinki

Hinta

Tilaisuus on maksuton

Ilmoittaudu viimeistään

Luonne

Opiskelijatilaisuus

Erikoisala

Järjestäjä

Suomen Hammaslääkäriseura Apollonia ry

Kohderyhmä

1. vuosikurssin hammaslääketieteen opiskelijat

Tavoite

Apollonia kutsuu 1. vuosikurssin kandit iltatilaisuuteen! Esittelemme Apollonian toimintaa ja kerromme mitä hyötyä opiskelijajäsenyydestämme on. Osallistujille tarjoamme illallisen ja tilaisuuden verkostoitua oman vuosikurssin opiskelijoiden kesken.

Illan isäntänä toimii Apollonian hallituksen puheenjohtaja Leo Tjäderhane ja pääsihteeri Annamari Nihtilä, paikalla myös Apollonian halituksen opiskelijaedustaja Bengt Torp, joka on Turun 4. vuosikurssin opiskelija. 

Illan ohjelma
18.00-18.30 Tervetuloa, Apollonia esittäytyy
18.30-n. 21.00 Illallinen ja vapaata seurustelua

Sisältö

Suomen Hammaslääkäriseura Apollonian tehtävänä on tukea alan tutkimusta ja järjestää monipuolista, riippumatonta ja tutkimukseen perustuvaa täydennyskoulutusta hammaslääketieteen eri osa-alueilta. Apollonian vuoden suurin tapahtuma on Hammaslääkäripäivät, joka järjestetään aina marraskuussa Messukeskuksessa. Mukaan pääset maksutta liittymällä opiskelijajäseneksi. 

Etua jäsenyydestä!
Apollonian opiskelijajäsenenä voit osallistua maksutta Apollonian luento- ja verkkokursseille, Hammaslääkäripäiville sekä hakea Apollonian apurahoja tutkimustyötä ja kongressimatkaa varten. Lisäksi saat kutsun opiskelijaohjelmamme mukaisiin tilaisuuksiin, joihin kutsutuille tarjoamme majoituksen ja korvaamme matkakustannuksia.

Apollonian liittymismaksu on 15 € mutta opiskelijajäsenyys on maksuton koko opintojen ajan. Mukaan kannattaa siis liittyä jo 1. vuodesta lähtien. Jäsenhakulomakkeen ja lisätietoja löydät täältä: https://www.apollonia.fi/jasenyys/opiskelijajasenyys/

Lisätiedot

Apollonian Opiskelijatoiminnan yhteyshenkilö: 
Milla Tanskanen
milla.tanskanen@apollonia.fi
04009611292
www.apollonia.fi