Koulutus

Apollonia / Koulutus / Apollonian 1. vuosikurssin tilaisuus | Turku

Apollonian 1. vuosikurssin tilaisuus | Turku (42623)

Aika

27.9.2023, klo 18.00 - 21.00

Kesto

2 h

Paikka

Radisson Blu Hotel Marina Palace
Linnankatu 32
20100, Turku

Hinta

Tilaisuus on maksuton

Ilmoittaudu viimeistään

Luonne

Opiskelijatilaisuus

Erikoisala

Täydennyskoulutuspisteet


Järjestäjä

Suomen Hammaslääkäriseura Apollonia ry

Kohderyhmä

1. vuosikurssin hammaslääketieteen opiskelijat, Turku

Tavoite

Apollonia kutsuu 1. vuosikurssin kandit iltatilaisuuteen! Esittelemme Apollonian toimintaa ja kerromme mitä hyötyä opiskelijajäsenyydestämme on. Osallistujille tarjoamme illallisen ja tilaisuuden verkostoitua oman vuosikurssin opiskelijoiden kesken.

Iltaa emännöivät Apollonian hallituksen jäsenet Hanna Thorén ja Janna Waltimo-Sirén sekä Apollonian hallituksen opiskelijajäsen Bengt Torp. 

Illan ohjelma
18.00-18.30 Tervetuloa, Apollonia esittäytyy
18.30-n. 21.00 Illallinen ja vapaata seurustelua

Suomen Hammaslääkäriseura Apollonian tehtävänä on tukea alan tutkimusta ja järjestää monipuolista, riippumatonta ja tutkimukseen perustuvaa täydennyskoulutusta hammaslääketieteen eri osa-alueilta. Apollonian vuoden suurin tapahtuma on Hammaslääkäripäivät, joka järjestetään aina marraskuussa Messukeskuksessa. Mukaan pääset maksutta liittymällä opiskelijajäseneksi. 

Sisältö

Etua jäsenyydestä!
Apollonian opiskelijajäsenenä voit osallistua maksutta Apollonian luento- ja verkkokursseille, Hammaslääkäripäiville sekä hakea Apollonian apurahoja tutkimustyötä ja kongressimatkaa varten. Lisäksi saat kutsun opiskelijaohjelmamme mukaisiin tilaisuuksiin, joihin kutsutuille tarjoamme majoituksen ja korvaamme matkakustannuksia.

Apollonian liittymismaksu on 15 € mutta opiskelijajäsenyys on maksuton koko opintojen ajan. Mukaan kannattaa siis liittyä jo 1. vuodesta lähtien. Jäsenhakulomakkeen ja lisätietoja löydät täältä: https://www.apollonia.fi/jasenyys/opiskelijajasenyys/

Lisätiedot

Apollonian Opiskelijatoiminnan yhteyshenkilö: 
Milla Tanskanen
milla.tanskanen@apollonia.fi
04009611292
www.apollonia.fi