Koulutus

Apollonia / Koulutus / Hammaslääkäristä suulääkäriksi | Tentti 2024

Hammaslääkäristä suulääkäriksi | Tentti 2024 (29924)

Aika

1.2.2024, klo 0.00 - 31.3.2024, klo 23.59

Kesto

2h

Paikka

Verkkotentti

Hinta

maksuton Hammaslääkäristä suulääkäriksi kurssisarjan suorittaneille

Ilmoittaudu viimeistään

29.2.2024

Luonne

Muut

Toteutusmuoto

Verkkokoulutus

Erikoisala

Järjestäjä

Suomen Hammaslääkäriseura Apollonia ry

Kohderyhmä

Vain Hammaslääkäristä suulääkäriksi kurssisarjan suorittaneille.

Tavoite

Kerrata Hammaslääkäristä suulääkäriksi kurssisarjan aiheita verkkotentin muodossa. Tentin tarkoituksena on tehostaa omaa osaamista ja todentaa, että hallitset käydyt kokonaisuudet.

Sisältö

Kurssisarjasta tulee olla suoritettuna vähintään neljä viidestä osasta, jotta voit osallistua tenttiin. Mikäli kurssisuorituksia puuttuu, hylätään tentti.

Tentin sisältö ja suorittaminen
Tentti sisältää 76 tehtävää Hammaslääkäristä suulääkäriksi kurssisarjan aihealueista. Tehtävät ovat mm. monivalintatehtäviä ja oikein vai väärin -väittämiä. Tentti suoritetaan Vuolearning alustalla. Tentin voi suorittaa helmi-maaliskuun 2024 aikana oman aikataulun mukaisesti. Tentin voi suorittaa vain kerran. Tehtävistä 60% tulee olla vastattu oikein, jotta tenttisuoritus hyväksytään.

Ilmoittautuminen ja todistus
Ilmoittaudu ilmoittautumislinkin kautta. Sen jälkeen saat automaattisesti linkin Vuolearning-alustalle sähköpostiisi (tässä voi kestää hetki). Alustalla on selkeät ohjeet tentin suorittamista varten. Kun olet suorittanut tentin hyväksytysti saat tentistä todistuksen sähköpostiisi. 

Kurssisuoritukset, sekä hyväksytty tenttisuoritus kirjautuvat myös kurssisalkkuusi, jonka löydät Apollonian jäsenportaalista (kirjaudu omilla jäsentunnuksillasi Apollonian verkkosivuilla). Mikäli haluat koko kurssisarjan suorittamisesta erillisen todistuksen, laitathan viestiä Apollonian koulutustoimistoon.

Lisätiedot

Apollonian koulutustoimisto
koulutus@apollonia.fi
p. 09 6803 120