puh. + 358 9 6803 120 · toimisto@apollonia.fi
Käyttäjätunnus (sähköpostiosoite):  Salasana:  › Salasana hukassa? Pyydä uusi täältä
› Kirjaudu sisään

Ortodontian verkkokurssi: Purennan tarkastus ja arviointi (16019)

Aika

24.1.2019, klo 8.00 - 31.12.2019, klo 23.59

Paikka

Optima -verkko-oppimisympäristö

Hinta

160 € (ALV 0%).
0 € opiskelijat.

Ilmoittaudu viimeistään

30.11.2019

Luonne

Verkkokoulutus

Erikoisala

Täydennyskoulutuspisteet

3

Järjestäjä

Suomen Hammaslääkäriseura Apollonia ry

Kohderyhmä

Oikomishoitoa aloittelevat hammaslääkärit ja suuhygienistit.

Sisältö

Kurssin aiheina ovat purennan kehitys maitohampaistosta vaihduntahampaistoon ja pysyvään hampaistoon siirryttäessä, häiriöt hampaiden vaihdunnassa ja purennan kehityksessä, purentavirheiden etiologia ja luokittelu, sekä tehokas ja oikea-aikainen oikomishoidon kohdistaminen.

Vastuu oikea-aikaisesta purennan hoitoon pääsystä on jokaisella suuhygienistillä ja hammaslääkärillä, joka tekee suun takastuksia.

Ilmoittautuminen

Verkkokurssi on avoinna vuoden 2019, joten voit ilmoittautua kurssille sinulle sopivana ajankohtana. Poikkeuksena 29.6.-31.7.2019, jolloin toimisto on suljettu eikä ilmoittautumisia voida käsitellä. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 30.11.2019. Kurssi on avattu sinulle, kun saat Apollonialta sähköpostiisi käyttäjätunnuksen ja salasanan sekä ohjeet Optima -verkko-oppimisympäristöön kirjautumiseen.

Kurssi on avattu sinulle, kun saat sähköpostiisi Apollonian lähettämän käyttäjätunnuksen ja salasanan sekä ohjeet Optima -verkko-oppimisympäristöön kirjautumiseen.

Kurssin suorittaminen

Verkkokurssi on avoinna 30 pv, jolloin voit suorittaa kurssin kerralla tai palata siihen useamman kerran. Kurssin suorittamista varten tarvitset tietokoneen ja kaiuttimet/kuulokkeet sekä mielellään rauhallisen tilan. Verkkoluentojen äänentoistoon suosittelemme kuulokkeiden käyttöä.

Mikäli tarvitse apua kirjautumisessa tai kurssin suorittamisessa, ota yhteyttä: koulutus@apollonia.fi, puh. 09 6803 120.

Tavoite

Kurssin suoritettuasi hallitset normaalin purennan kehityksen aikataulun ja osaat tunnistaa poikkeamat siinä. Kurssin jälkeen osaat myös tunnistaa eri purentavirhetyypit ja tietää minkä ikäisenä potilas tulee ohjata purennan hoitoon perehtyneen hammaslääkärin / erikoishammaslääkärin vastaanotolle.

Kurssi antaa sinulle valmiuksia vastata potilaiden ja heidän vanhempiensa kysymyksiin koskien purentavirheen hoitoa.

Lisätiedot

koulutus@apollonia.fi
p. 09 6803 120