puh. + 358 9 6803 120 · toimisto@apollonia.fi
Käyttäjätunnus (sähköpostiosoite):  Salasana:  › Salasana hukassa? Pyydä uusi täältä
› Kirjaudu sisään

Väitöskirja-apurahat

Apollonian jäsenet voivat hakea apurahaa (2 000 €) väitöskirjan kuluihin väitöstilaisuuden jälkeen. Apurahoja haetaan erillisessä apurahajärjestelmässä kolmen kuukauden kuluessa väitöksestä.

Uudet käyttäjät rekisteröityvät apurahajärjestelmän käyttäjiksi ensimmäisellä kerralla. Apurahajärjestelmässä käyttäjätunnuksesi on Apollonian jäsenrekisterissä oleva sähköpostiosoitteesi. Järjestelmä neuvoo salasanan tekemisessä.

Apurahahakemukseen liitetään suomenkielinen väitöskirjakatsaus ja valokuva Hammaslääkärilehdessä julkaistavaa väitöskatsausta varten (alla linkki apurahajärjestelmään).
Väitöskirja-apurahasta ei tarvitse tehdä selvitystä.

Ohjeet väitöskatsauksen laatimiseen:

  • Suositeltava katsauksen pituus on 2 800 merkkiä välilyönteineen. Käytä fonttikokoa 12 ja riviväliä 2.
  • Esittele vain keskeiset menetelmät, tulokset ja johtopäätökset. Tutkimuksen yksityiskohtainen referointi ei ole tarpeen. Mainitse tekstin lopussa toimipaikka, jossa väitöstutkimus on tehty.
  • Otsikoi katsauksesi. Väitöskirjan nimi ei yleensä sovi katsauksen otsikoksi. Pääotsikko on selkeä, napakka ja houkuttelee lukemaan. Väliotsikointia ei tarvita.
  • Liitä tekstin oheen seuraavat tiedot: väitöksen alkuperäinen otsikko, väitöstilaisuuden aika ja paikka, vastaväittäjän, kustoksen, esitarkastajien ja ohjaajien nimet ja oppiarvot sekä työpaikat.
  • Liitä mukaan myös väitöskirjan verkkojulkaisun osoite.
  • Väittelijän valokuva lähetetään JPG- tai TIFF-kuvatiedostona halutulla tavalla rajattuna. Kuvan toivottu minimikoko on 200 kt.

Hammaslääketieteen alaan kuuluvat väitöskatsaukset julkaistaan Suomen Hammaslääkärilehdessä. Muita Apollonian jäsenten väitöstutkimuksia julkaistaan toimituksen harkinnan mukaan.

Väitöskirja-apurahan hakijan pyydetään toimittamaan painettu väitöskirja postissa Apollonian toimistolle (Apollonia, Laura Kimari, Bulevardi 30 B 5, 00120 Helsinki).

Apurahoja haetaan erillisessä apurahajärjestelmässä. Uudet käyttäjät rekisteröityvät apurahajärjestelmän käyttäjiksi ensimmäisellä kerralla. Apurahajärjestelmässä käyttäjätunnuksesi on Apollonian jäsenrekisterissä oleva sähköpostiosoitteesi. Uusi järjestelmä neuvoo salasanan tekemisessä.

Hae väitöskirja-apurahaa

Lisätietoja: Laura Kimari, etunimi.sukunimi@apollonia.fi