puh. + 358 9 6803 120 · toimisto@apollonia.fi
Käyttäjätunnus (sähköpostiosoite):  Salasana:  › Salasana hukassa? Pyydä uusi täältä
› Kirjaudu sisään

Väitöskirja-apurahat

Apollonian jäsenet voivat hakea apurahaa (2 000 €) väitöskirjan kuluihin väitöstilaisuuden jälkeen. Hakemus liitteineen tulee toimittaa kolmen kuukauden kuluessa väitöksestä.

Apurahahakemukseen liitetään suomenkielinen väitöskirjakatsaus ja valokuva Hammaslääkärilehdessä julkaistavaa väitöskatsausta varten.

Ohjeet väitöskatsauksen laatimiseen:

  • Suositeltava katsauksen pituus on 2 800 merkkiä välilyönteineen. Käytä fonttikokoa 12 ja riviväliä 2.
  • Esittele vain keskeiset tulokset ja johtopäätökset. Tutkimuksen yksityiskohtainen referointi ei ole tarpeen. Mainitse tekstin lopussa toimipaikka, jossa väitöstutkimus on tehty.
  • Otsikoi katsauksesi. Väitöskirjan nimi ei yleensä sovi katsauksen otsikoksi. Pääotsikko on selkeä, napakka ja houkuttelee lukemaan. Väliotsikointia ei tarvita.
  • Liitä tekstin oheen seuraavat tiedot: väitöksen alkuperäinen otsikko, väitöstilaisuuden aika ja paikka, vastaväittäjän, kustoksen, esitarkastajien ja ohjaajien nimet ja oppiarvot sekä työpaikat.
  • Liitä mukaan myös väitöskirjan verkkojulkaisun osoite.
  • Väittelijän valokuva lähetetään JPG- tai TIFF-kuvatiedostona halutulla tavalla rajattuna.

Hammaslääketieteen alaan kuuluvat väitöskatsaukset julkaistaan Suomen Hammaslääkärilehdessä. Muita Apollonian jäsenten väitöstutkimuksia julkaistaan toimituksen harkinnan mukaan.

Väitöskirja-apurahan hakijan pyydetään toimittamaan painettu väitöskirja postissa Apollonian toimistolle (Apollonia, Laura Kimari, Bulevardi 30 B 5, 00120 Helsinki).

Apurahoja haetaan erillisessä apurahajärjestelmässä. Uudet käyttäjät rekisteröityvät apurahajärjestelmän käyttäjiksi ensimmäisellä kerralla. Apurahajärjestelmässä käyttäjätunnuksesi on Apollonian jäsenrekisterissä oleva sähköpostiosoitteesi. Uusi järjestelmä neuvoo salasanan tekemisessä.

Hae väitöskirja-apurahaa

Lisätietoja: Laura Kimari, etunimi.sukunimi@apollonia.fi, p. 040 099 2707.