puh. + 358 9 6803 120 · toimisto@apollonia.fi
Käyttäjätunnus (sähköpostiosoite):  Salasana:  › Salasana hukassa? Pyydä uusi täältä
› Kirjaudu sisään

Opiskelijajäsenyys

Hakemalla Apollonian opiskelijajäsenyyttä opiskeluaikanasi voit osallistua maksutta opiskelijaohjelman tapahtumiin ja hakea Apollonian apurahoja. Opiskelijajäsenet voivat liittyä myös jaostojen opiskelijajäseniksi. Lisäksi opiskelijajäsenillä on mahdollisuus osallistua maksutta Apollonian luentokursseille sekä verkkokursseille (ei hands on -kursseille). Opiskelijajäsenen liittymismaksu vuonna 2018 on 15 €, ja se kattaa jäsenyyden koko opiskelun ajan.

Hae opiskelijajäseneksi

Valmistumisen jälkeen jäsenyys muuttuu ilman eri hakemusta Apollonian varsinaiseksi jäsenyydeksi. Opiskelijoilta ei peritä valmistumisvuodelta jäsenmaksua, vaan jäsenmaksu astuu voimaan seuraavan vuoden alusta. Jäsenstatus muuttuu kuitenkin valmistumisen jälkeen varsinaiseksi jäseneksi eli koulutuksista tulee maksaa täysi maksu.

Ajankohtaista:

Ykköskurssin infotilaisuus, OULU, 27.9.2018 klo 17-20
Ykköskurssin infotilaisuus, KUOPIO, 4.10.2018 klo 17-20
Ykköskurssin infotilaisuus, TURKU, 4.10.2018 klo 17-20
Ykköskurssin infotilaisuus, HELSINKI, 4.10.2018 klo 17-20
Hammaslääkäripäivät 22.-24.11.2018

Opiskelijaohjelma

Apollonialla on yhdessä Suomen Hammaslääkäriliiton kanssa koordinoitu opiskelijaohjelma. Tapahtumiin kutsutuille opiskelijoille korvataan matkat voimassaolevan matkakorvauskäytännön mukaisesti sekä yhden yön majoitus Apollonian tai Liiton osoittamassa hotellissa. Matkakorvauksista annetaan ohjeet tapahtumakohtaisesti.

Vuoden opiskelija -palkinnot

Apollonia jakaa vuosittain toukokuussa Vuoden Opiskelija -palkinnot. Vuonna 2018 palkinnon saivat Mari Pouttu Oulun yliopistosta, Eero Karjalainen Turun yliopistosta, Aino Juurikivi Helsingin yliopistosta ja Seija Nguyen Itä-Suomen yliopistosta.

Palkinnon saajat valitsevat yliopistojen hammaslääketieteen laitokset. Vuoden opiskelija -palkinnon tarkoituksena on lähentää valmistuvia hammaslääkäreitä tieteelliseen järjestöön ja samalla korostaa akateemiseen ammattiin liittyvää uuden tiedon tuottamis- ja/tai omaksumisvelvollisuutta. Palkintoon kuuluvat Apollonian kunniakirja ja 1 000 euron kannustuspalkinto.

Tuki opiskelijajärjestöille

Apollonia tukee opiskelijatoimintaa opiskelijajärjestöjen kautta vuosittaisilla avustussummilla. Avustusperusteet on sovittu yhdessä Hammaslääkäriliiton kanssa, ja muita avustuksia ei jaeta.

Apurahat opiskelijoille

Opiskelijajäsenenä voit hakea Apollonian apurahoja. Tutustu apurahoihin, hakuohjeisiin ja myöntöperusteisiin.

Kaikkia apurahoja haetaan verkkolomakkeella Aspicoren apurahajärjestelmässä. Järjestelmässä on ohjeet hakulomakkeiden täyttämiseen.

Tutkimusapurahojen hakuaika on lokakuussa. Seuraa Hammaslääkärilehden ja Apollonian verkkosivujen ilmoituksia. Tutkimusapurahat jaetaan Apollonia Symposiumin yhteydessä maaliskuussa.

Matka-apurahoja voit hakea jatkuvasti vuoden ympäri vuoden. Jäsen voi joka toinen vuosi saada matka-apurahan posterin tai suullisen esityksen esittämiseen kansainvälisessä tieteellisessä kongressissa. Matka-apurahan suuruus on Eurooppaan suuntautuvilla matkoilla 1 200 € ja Euroopan ulkopuolelle 2 000 €. Matka-apurahahakemuksen tulee olla toimitettuna ennen matkaa. Päätös hyväksymisestä voi näin ollen tulla vasta matkan jälkeen.