puh. + 358 9 6803 120 · toimisto@apollonia.fi
Käyttäjätunnus (sähköpostiosoite):  Salasana:  › Salasana hukassa? Pyydä uusi täältä
› Kirjaudu sisään

Opiskelijajäsenyys

Apollonian opiskelijajäsenenä voit osallistua opiskeluaikanasi maksutta opiskelijaohjelman tapahtumiin ja hakea Apollonian apurahoja. Opiskelijajäsenet voivat liittyä myös jaostojen opiskelijajäseniksi. Lisäksi opiskelijajäsenillä on mahdollisuus osallistua maksutta Apollonian luentokursseille sekä verkkokursseille (ei hands on -kursseille). Opiskelijajäsenen liittymismaksu vuonna 2021 on 15 €, ja se kattaa jäsenyyden koko opiskelun ajan.

Opiskelijajäsenyyttä voivat hakea suomalaisissa yliopistoissa hammaslääketieteen perustutkintoa suorittavat opiskelijat ensimmäisestä opiskeluvuodesta lähtien.

Hae opiskelijajäseneksi

Uusi jäsenyys ja Hammaslääkäripäivät 2021:

Opiskelijajäsenet voivat ilmoittautua Hammaslääkäripäiville maksutta 31.10. asti, tämän jälkeen veloitetaan 50 euron jälki-ilmoittautumismaksu.

Huom! Jos haluat ilmoittautua opiskelijajäsenenä Hammaslääkäripäiville 2021:

  • Apollonian jäsenhakemus tulee olla täytetty  8.10.2021 mennessä (klikkaa yltä Hae opiskelijajäseneksi),
  • jotta jäsenyys ehditään käsitellä 20.10.2021,
  • ja jotta tunnus ehtii aktivoitua ennen Hammaslääkäripäivien viimeistä maksutonta ilmoittautumispäivää 31.10.2021.

Valmistumisen jälkeen jäsenyys muuttuu ilman eri hakemusta Apollonian varsinaiseksi jäsenyydeksi. Opiskelijoilta ei peritä valmistumisvuodelta jäsenmaksua, vaan jäsenmaksu astuu voimaan seuraavan vuoden alusta. Jäsenstatus muuttuu kuitenkin valmistumisen jälkeen varsinaiseksi jäseneksi eli koulutuksista tulee maksaa täysi maksu.

Opiskelijaohjelma

Apollonialla on yhdessä Suomen Hammaslääkäriliiton kanssa koordinoitu Opiskelijaohjelma.  Tapahtumiin kutsutuille opiskelijoille korvataan matkat voimassaolevan matkakorvauskäytännön mukaisesti sekä yhden yön majoitus Apollonian tai Liiton osoittamassa hotellissa. Matkakorvauksista annetaan ohjeet tapahtumakohtaisesti.

Tulevat tapahtumat

SYKSY 2021
• 1. vsk Apollonian info-tilaisuudet yo-paikkakunnilla järjestetään syksyllä/talvella
• 5. ja 2. vsk opiskelijatilaisuudet Hammaslääkäripäivillä Helsingissä, perjantaina 12.11.2021

KEVÄT 2022
• 4. vsk, Apollonia Symposium Turku, pe- la 18.-19.3.2022
• 3. vsk koko päivän UUSI tilaisuus Helsingissä, perjantaina 22.4.2022

Vuoden opiskelija -palkinnot

Apollonia jakaa vuosittain toukokuussa Vuoden Opiskelija -palkinnot.

Palkinnon saajat valitsevat yliopistojen hammaslääketieteen laitokset. Vuoden opiskelija -palkinnon tarkoituksena on lähentää valmistuvia hammaslääkäreitä tieteelliseen järjestöön ja samalla korostaa akateemiseen ammattiin liittyvää uuden tiedon tuottamis- ja/tai omaksumisvelvollisuutta. Palkintoon kuuluvat Apollonian kunniakirja ja 1 000 euron kannustuspalkinto.

Tuki opiskelijajärjestöille

Apollonia tukee opiskelijatoimintaa opiskelijajärjestöjen kautta vuosittaisilla avustussummilla. Avustusperusteet on sovittu yhdessä Hammaslääkäriliiton kanssa, ja muita avustuksia ei jaeta.

Vuoden 2021 toiminta-avustukset tulee toimittaa osoitteella milla.tanskanen(at)apollonia.fi. Vapaamuotoisen hakemuksen liitteeksi laitetaan vuoden 2020 toimintakertomus, tilinpäätös sekä vuoden 2021 toimintasuunnitelma ja budjetti. Hakemuksesta tulee käydä ilmi Apollonian rooli toiminnassa.

Apurahat opiskelijoille

Opiskelijajäsenenä voit hakea Apollonian apurahoja. Tutustu apurahoihin, hakuohjeisiin ja myöntöperusteisiin täällä!

Kaikkia apurahoja haetaan verkkolomakkeella Apollonian apurahajärjestelmässä. Järjestelmässä on ohjeet hakulomakkeiden täyttämiseen.

Tutkimusapurahojen hakuaika on lokakuussa. Seuraa Hammaslääkärilehden ja Apollonian verkkosivujen ilmoituksia. Tutkimusapurahat julkistetaan Apollonia Symposiumin yhteydessä maaliskuussa.

Matka-apurahoja voit hakea jatkuvasti vuoden ympäri vuoden. Jäsen voi joka toinen vuosi saada matka-apurahan posterin tai suullisen esityksen esittämiseen kansainvälisessä tieteellisessä kongressissa. Matka-apurahan suuruus on Eurooppaan suuntautuvilla matkoilla 1 200 € ja Euroopan ulkopuolelle 2 000 €. Matka-apurahahakemuksen tulee olla toimitettuna ennen matkaa. Päätös hyväksymisestä voi näin ollen tulla vasta matkan jälkeen.