puh. + 358 9 6803 120 · toimisto@apollonia.fi
Käyttäjätunnus (sähköpostiosoite):  Salasana:  › Salasana hukassa? Pyydä uusi täältä
› Kirjaudu sisään

Opiskelijajäsenyys

Hakemalla Apollonian opiskelijajäsenyyttä opiskeluaikanasi voit osallistua maksutta opiskelijaohjelman tapahtumiin ja hakea Apollonian apurahoja. Opiskelijajäsenet voivat liittyä myös jaostojen opiskelijajäseniksi. Lisäksi opiskelijajäsenillä on mahdollisuus osallistua maksutta Apollonian luentokursseille sekä verkkokursseille (ei hands on -kursseille). Opiskelijajäsenen liittymismaksu vuonna 2021 on 15 €, ja se kattaa jäsenyyden koko opiskelun ajan.

Opiskelijajäsenyyttä voivat hakea suomalaisissa yliopistoissa hammaslääketieteen perustutkintoa suorittavat opiskelijat ensimmäisestä opiskeluvuodesta lähtien.

Hae opiskelijajäseneksi

Valmistumisen jälkeen jäsenyys muuttuu ilman eri hakemusta Apollonian varsinaiseksi jäsenyydeksi. Opiskelijoilta ei peritä valmistumisvuodelta jäsenmaksua, vaan jäsenmaksu astuu voimaan seuraavan vuoden alusta. Jäsenstatus muuttuu kuitenkin valmistumisen jälkeen varsinaiseksi jäseneksi eli koulutuksista tulee maksaa täysi maksu.

Ajankohtaista:

Apollonia Symposium 19.-20.3.2021

Neloskurssilaisten kutsu Apollonia Symposiumiin lähtee tammikuun 2021 aikana. Symposiumiin voivat ilmoittautua kaikkien vuosikurssien opiskelijajäsenet maksutta 14.3.2021 saakka. Tämän jälkeen perimme jälki-ilmoittautumisista 50 eur maksun.

Ilmoittaudu Symposiumiin täällä.

Hyvinvointiseminaari opiskelijoille 18.3.2021 klo 17-18.30 ”Voi hyvin ja jaksa paremmin!” | Webinaari

Ohjelma:
17.00-17.05 Tervetuloa ja webinaarin esittely
17.05-17.25 Riittävän hyvänä oleminen keskeneräisessä maailmassa, Tiina Tuominen, opintopsykologi, Helsingin yliopisto
17.25-17.30 Tauko
17.30-18.20 Ylirasittuneisuuden vaikutus muistiin nuorilla ja vinkit hektiseen elämään ja opiskeluarkeen, Lorenz Backman
18.20-18.30 Keskustelua ja loppusanat

Ilmoittaudu Hyvinvointiseminaariin täällä!

Apollonian info 1. vuosikurssin opiskelijoille To 18.3.2021 klo 16-17 | Webinaari – Lisätietoja tulossa pian isännille!

Opiskelijaohjelma

Apollonialla on yhdessä Suomen Hammaslääkäriliiton kanssa koordinoitu  Opiskelijaohjelma. Tapahtumiin kutsutuille opiskelijoille korvataan matkat voimassaolevan matkakorvauskäytännön mukaisesti sekä yhden yön majoitus Apollonian tai Liiton osoittamassa hotellissa. Matkakorvauksista anetaan ohjeet tapahtumakohtaisesti.

Vuoden opiskelija -palkinnot

Apollonia jakaa vuosittain toukokuussa Vuoden Opiskelija -palkinnot.

Palkinnon saajat valitsevat yliopistojen hammaslääketieteen laitokset. Vuoden opiskelija -palkinnon tarkoituksena on lähentää valmistuvia hammaslääkäreitä tieteelliseen järjestöön ja samalla korostaa akateemiseen ammattiin liittyvää uuden tiedon tuottamis- ja/tai omaksumisvelvollisuutta. Palkintoon kuuluvat Apollonian kunniakirja ja 1 000 euron kannustuspalkinto.

Tuki opiskelijajärjestöille

Apollonia tukee opiskelijatoimintaa opiskelijajärjestöjen kautta vuosittaisilla avustussummilla. Avustusperusteet on sovittu yhdessä Hammaslääkäriliiton kanssa, ja muita avustuksia ei jaeta.

Vuoden 2021 toiminta-avustukset tulee toimittaa osoitteella milla.tanskanen(at)apollonia.fi. Vapaamuotoisen hakemuksen liitteeksi laitetaan vuoden 2020 toimintakertomus, tilinpäätös sekä vuoden 2021 toimintasuunnitelma ja budjetti. Hakemuksesta tulee käydä ilmi Apollonian rooli toiminnassa.

Apurahat opiskelijoille

Opiskelijajäsenenä voit hakea Apollonian apurahoja. Tutustu apurahoihin, hakuohjeisiin ja myöntöperusteisiin.

Kaikkia apurahoja haetaan verkkolomakkeella Aspicoren apurahajärjestelmässä. Järjestelmässä on ohjeet hakulomakkeiden täyttämiseen.

Tutkimusapurahojen hakuaika on lokakuussa. Seuraa Hammaslääkärilehden ja Apollonian verkkosivujen ilmoituksia. Tutkimusapurahat jaetaan Apollonia Symposiumin yhteydessä maaliskuussa.

Matka-apurahoja voit hakea jatkuvasti vuoden ympäri vuoden. Jäsen voi joka toinen vuosi saada matka-apurahan posterin tai suullisen esityksen esittämiseen kansainvälisessä tieteellisessä kongressissa. Matka-apurahan suuruus on Eurooppaan suuntautuvilla matkoilla 1 200 € ja Euroopan ulkopuolelle 2 000 €. Matka-apurahahakemuksen tulee olla toimitettuna ennen matkaa. Päätös hyväksymisestä voi näin ollen tulla vasta matkan jälkeen.