puh. + 358 9 6803 120 · toimisto@apollonia.fi
Käyttäjätunnus (sähköpostiosoite):  Salasana:  › Salasana hukassa? Pyydä uusi täältä
› Kirjaudu sisään

Jäsenmaksut

Apollonian jäsenenä olet oikeutettu erilaisiin jäsenetuihin, mm. jäsenhintaiseen täydennyskoulutukseen. Vuonna 2020 vaalikokouksen määrittämä jäsenmaksu on 186 euroa  ja liittymismaksu on 15 euroa. Jäsenmaksulaskut postitetaan jäsenille tammikuussa.

Opiskelija-, eläkeläis-, kunnia- ja kirjeenvaihtajajäseniltä ei peritä jäsenmaksua. Vapautusta jäsenmaksusta tai alennusta haetaan kirjallisella vapaamuotoisella hakemuksella. Hakemus toimitetaan Apollonialle 16.12.2019 mennessä, jotta vapautus tai alennus voidaan myöntää vuodelle 2020. Liitteineen toimitetusta hakemuksesta tulee käydä ilmi, millä perusteella ja mille ajalle alennettua jäsenmaksua haetaan. Jäsenmaksualennuksia ei myönnetä takautuvasti.

Vapautus jäsenmaksusta

  • Kunnia- ja kirjeenvaihtajajäsenyys = pysyvä vapautus (ei erillistä hakemusta)
  • Eläkkeelle siirtyminen, ei ikärajaa = pysyvä vapautus kokonaan eläkkeelle siirryttäessä (haetaan kirjallisella hakemuksella, hakemukseen kopio eläkepäätöksestä)
  • Opiskelijajäsenyys eli kokopäiväinen hammaslääketieteen opiskelija Suomessa = vapautus jäsenmaksusta, liittymismaksu 15 €

Alennettu jäsenmaksu 93 € (2020)

  • Varusmies- ja siviilipalvelus (liitteeksi kopio palvelukseenastumismääräyksestä)
  • Ulkomailla oleskelu vähintään 1 vuoden ajan (liitteeksi selvitys syistä ja kestosta)
  • Vähintään 10 kk kestävä äitiysloma, hoitovapaa, sairasloma (liitteeksi kopio Kelan äitiys- ja sairauspäivärahalaskelmasta)