Tieto taidoksi - suun terveydeksi

Jäsenmaksut

Apollonia / Jäsenyys / Jäsenmaksut

Apollonian jäsenenä olet oikeutettu erilaisiin jäsenetuihin, mm. jäsenhintaiseen täydennyskoulutukseen. Vuonna 2023 vaalikokouksen määrittämä jäsenmaksu on 199 euroa (alennettu jäsenmaksu 99,5 euroa) ja liittymismaksu on 15 euroa. Jäsenmaksulaskut postitetaan jäsenille tammikuussa.

Opiskelija-, eläkeläis-, kunnia- ja kirjeenvaihtajajäseniltä ei peritä jäsenmaksua. Jäsenmaksusta voi saada alennuksen varusmies- ja siviilipalveluksen, vähintään 10 kk kestävän vanhempainvapaan tai sairasloman tai vähintään vuoden kestävän ulkomailla oleskelun ajaksi. Vapautusta tai alennusta jäsenmaksusta haetaan vapaamuotoisella hakemuksella (jasenasiat@apollonia.fi).  Jäsenmaksualennuksia ei myönnetä takautuvasti.

Vapautus jäsenmaksusta

  • Kunnia- ja kirjeenvaihtajajäsenyys = pysyvä vapautus (ei erillistä hakemusta)
  • Eläkkeelle siirtyminen, ei ikärajaa = pysyvä vapautus kokonaan eläkkeelle siirryttäessä (haetaan kirjallisella hakemuksella, hakemukseen kopio eläkepäätöksestä)
  • Opiskelijajäsenyys eli kokopäiväinen hammaslääketieteen opiskelija Suomessa = vapautus jäsenmaksusta, liittymismaksu 15 €

Alennettu jäsenmaksu 99,5 € (2023)

  • Varusmies- ja siviilipalvelus (liitteeksi kopio palvelukseenastumismääräyksestä)
  • Ulkomailla oleskelu vähintään 1 vuoden ajan (liitteeksi selvitys syistä ja kestosta)
  • Vähintään 10 kk kestävä äitiysloma, hoitovapaa, sairasloma (liitteeksi kopio Kelan äitiys- ja sairauspäivärahalaskelmasta)