puh. + 358 9 6803 120 · toimisto@apollonia.fi
Käyttäjätunnus (sähköpostiosoite):  Salasana:  › Salasana hukassa? Pyydä uusi täältä
› Kirjaudu sisään

Verkkokoulutus

Verkkokoulutus tarkoittaa Apollonian verkon välityksellä suoritettavia verkkokursseja, videokursseja ja webinaareja. Verkkokoulutus on tapa täydentää ammatillista osaamista ajasta ja paikasta riippumatta.

Huom! Verkko- ja videokurssien ilmoittautumiset ovat tauolla joulukuussa 2020. Kun ilmoittaudut 30.11.2020 mennessä, voit suorittaa kursseja joulukuussa 2020.

Termien selitykset:

  • Verkkokurssi: Kurssi suoritetaan Optima verkko-oppimisympäristössä. Verkkokurssit sisältävät opiskelumateriaalia, tehtäviä, linkkejä, mahdollisen verkkotentin sekä videomateriaalia.
  • Videokurssi: Kurssi on videotallenne, joka on kuvattu luentokurssilla tai studiossa. Kurssin voi katsoa milloin haluaa, kerralla tai monessa osassa. Videokurssien kesto vaihtelee, ja kesto ilmoitetaan kurssin tiedoissa.
  • Webinaari: Kurssia seurataan live-lähetyksenä omalta koneelta. Osalle kursseista voi olla mahdollisuus osallistua paikan päällä tai webinaarin kautta.

Verkko- ja videokurssimme sisältävät itseopiskelumateriaaleja ja ne toteutetaan Discendumin Optima-oppimisympäristössä, joka on turvallinen ja helppo käyttää. Suorittaaksesi verkko- ja viedokursseja tarvitset verkkoyhteyden ja useissa kursseissa myös tehokkaan äänentoiston. Suoratoistovideoiden katseluun tarvitaan Adobe Flash Player: Flash Plug-in 9.0.124 tai uudempi versio. Kursseille ilmoittaudutaan Apollonian normaalikäytäntöjen mukaisesti. Kurssi on avattu sinulle, kun saat sähköpostiisi käyttäjätunnuksen ja salasanan sekä ohjeet Optima -verkko-oppimisympäristöön kirjautumiseen.

Optima-oppimisympäristöön

Ajankohtaiset tarjoukset!

Säteilysuojelun kaikki moduulit pakettihintaan 400 € (Norm. 510 €)! Päivitä säteilysuojelun paketti kerralla kuntoon. Saat nyt säteilysuojelun verkkokurssikokonaisuuden neljännen osan maksutta kun ostat kerralla koko paketin! Säästät 110 €. Suosittua tarjousta jatkettiin ja se on voimassa 30.11.2020 saakka (koskee uusia tilauksia). Suoritusaikaa neljän moduulin läpikäymiseen on 3 kuukautta.

Säteilysuojelua verkossa I – IV (20/20 tuntia) Apollonian jäsenet

Säteilysuojelua verkossa I-IV (20/20 tuntia)  Hoitohenkilökunta

Kolme videokurssia kahden hinnalla – jotta kaikki voisivat kouluttautua mahdollisimman monipuolisesti myös korona-aikana. Saat kolmen videokurssin suorittamiseen pidennetyn katselujakson, 1,5 kk. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan! Tarjous on voimassa 30.11.2020 saakka Apollonian jäsenille sekä hoitohenkilökunnalle.

Videokurssitarjous 3 kurssia 2 hinnalla | Videokurssi (57920)

Apollonian verkkokurssitarjonta

Verkkokurssit suoritetaan Optima verkko-oppimisympäristössä. Verkkokurssit voivat sisältää opiskelumateriaalia, tehtäviä, linkkejä, mahdollisen verkkotentin sekä videomateriaalia.

Säteilysuojelun moduulit I-IV:

Muut verkkokurssit:

Videokurssitarjonta

Videokurssi on videotallenne, joka voi olla kuvattu live-kurssilla tai studiossa. Kurssin voi katsoa milloin haluaa, kerralla tai monessa osassa. Videokurssien kesto vaihtelee, ja kesto ilmoitetaan kurssin tiedoissa.

Videokurssejamme:

Opiskelijat

Verkkokoulutukset ovat maksuttomia perustutkintoa tekeville Apollonian opiskelijajäsenille. Erikoistujien alennus ei koske verkko- ja videokursseja.

Hoitohenkilökunta

Kaikki Apollonian verkko- ja videokurssit ovat myös hoitohenkilökunnan (hammashoitajat, suuhygienistit, muut) saatavilla SHS Kustannus Oy:n kautta.

Kaikki kurssimme löydät Apollonian kurssihaun kautta. Kirjoita hakusivun hakukenttään hoitohenkilökunta tai videokurssi.

Hae kursseja ja ilmoittaudu täällä!