Tieto taidoksi - suun terveydeksi

Verkkokoulutus

Apollonia / Verkkokoulutus

Verkkokoulutus tarkoittaa verkon välityksellä suoritettavia verkkokursseja ja webinaareja. Verkkokoulutus on tapa täydentää ammatillista osaamista ajasta ja paikasta riippumatta. 

Webinaari toteutetaan tiettynä päivänä ja tiettyyn aikaan. Osasta webinaareista on saatavilla tallenne. Webinaaritarjontaan voit tutustua kurssihaussa.  

Verkkokurssin voit suorittaa juuri sinulle sopivana aikana ja sopivaan tahtiin. Verkkokurssitarjonta alla. 

Kevätkampanja 2024: Jäsenhintaiset verkkokurssit! 

Ilmoittautumalla toukokuun 2024 aikana saat verkkokurssit edullisella jäsenhinnalla! Tarjousprosentti Apollonian jäsenille kaikissa verkkokursseissa -25 %. Suoritusaika joulukuun 2024 loppuun asti. 

Kampanjatarjous koskee Apollonian jäsenten ilmoittautumisia. Verkkokurssit ovat myös ei-jäsenten saatavilla. Ei-jäsenet ilmoittautuvat SHS Kustannus Oy:n kautta (ei tarjoushintaa). 

Kevätkampanja on voimassa toukokuussa 2024 verkkokursseille ilmoittautuneille. 

Apollonian verkkokurssit:

Vuodesta 2019 myynnissä ollut Uniapnea-verkkokurssi on suljettu ilmoittautumisilta 16.2.2024. Uniapnea-verkkokurssin sisältöä uudistetaan ja kurssi palaa verkkokurssitarjontaan kevääksi 2025.

Verkkokurssitarjontaa laajennetaan ja päivitetään jatkuvasti. Uusista avautuvista kursseista informoidaan Apollonian verkkosivujen lisäksi muun muassa Hammaslääkärilehdessä ja sosiaalisen median kanavissa. 

Verkkokurssien Vuolearning-alustasta lyhyesti

Vuolearning verkkokurssialustamme mahdollistaa osallistujan oppimista kannattelevan kurssirakenteen ja teknisesti laadukkaan sisällön. Verkkokursseissa vuorottelevat luentotallenteet, tekstit, itseopiskelumateriaalit ja monipuoliset välitehtävät. Kaiken tämän tarkoitus on auttaa kurssilaista oppimaan, kertaamaan asioita ja päivittämään osaamistaan.

Verkkokurssien kouluttajina toimii laaja joukko asiantuntevia kouluttajia. Sisällöt ovat selkeitä kokonaisuuksia ja tarjoavat osallistujalle kattavan informaation teemasta. Voit suorittaa verkkokurssin kerralla tai palata kertaamaan eri osioita useampaan otteeseen. Verkkokursseilla alan asiantuntijoiden osaaminen on käytössäsi juuri sinulle sopivaan aikaan ja sinulle sopivaan tahtiin!

Suorittaaksesi verkkokursseja tarvitset verkkoyhteyden ja laitteen materiaalin katseluun (tietokone, tabletti tai mobiili) sekä äänentoiston.

Kurssin suorittamisen jälkeen voit tulostaa todistuksen Vuolearningista. Kurssisuoritus kirjautuu automaattisesti myös Apollonian jäsenportaaliin kurssisalkkuusi. 

Opiskelijat ja erikoistuvat hammaslääkärit

Verkkokoulutukset ovat maksuttomia perustutkintoa tekeville Apollonian opiskelijajäsenille. Erikoistujien alennus ei koske verkko- ja videokursseja.

Muut kuin Apollonian jäsenet ja hoitohenkilökunta

Kaikki Apollonian verkkokurssit ovat myös muiden kuin Apollonian jäsenten saatavilla. Hammaslääkärit (jotka eivät ole Apollonian jäseniä) ja hoitohenkilökunta kuten hammashoitajat ja suuhygienistit voivat ilmoittautua SHS Kustannus Oy:n kautta.

Verkkokursseissa ei-jäsen ja hoitohenkilökunta valitsevat kurssilistauksesta kurssin, jossa on otsikossa mainittu ”ei-jäsenet”.

Kaikki kurssimme löydät Apollonian kurssihaun kautta. Kirjoita hakusivun hakukenttään hoitohenkilökunta tai verkkokurssi.

Apollonian verkkokoulutuksen eri termit

  • Verkkokurssi: Kurssi suoritetaan Vuolearning-verkko-oppimisympäristössä. Verkkokurssit sisältävät opiskelumateriaalia, kuten luentotallenteita, verkkotehtäviä ja linkkejä lisämateriaaleihin.
  • Webinaari: Kurssia seurataan live-lähetyksenä omalta koneelta. Osalle kursseista voi olla mahdollisuus osallistua paikan päällä tai webinaarin kautta.