Tieto taidoksi - suun terveydeksi

Verkkokoulutus

Apollonia / Verkkokoulutus

Verkkokoulutus tarkoittaa verkon välityksellä suoritettavia verkkokursseja ja webinaareja. Verkkokoulutus on tapa täydentää ammatillista osaamista ajasta ja paikasta riippumatta.

Verkkokurssit Vuolearning-alustalla

Vuolearning-alustalla on verkkokursseja monesta aiheesta. Verkkokurssitarjontaa laajennetaan yhä lisää vuoden 2023 aikana, ja uusista avautuvista kursseista informoidaan Apollonian verkkosivujen lisäksi muun muassa Hammaslääkärilehdessä ja sosiaalisen median kanavissa.

Apollonian verkkokurssit:

Vuolearning-alustasta lyhyesti

Alustauudistuksella on haettu parempaa osallistujakokemusta, modernia kurssirakennetta sekä uusia sisällöntuottamisen mahdollisuuksia. Uudella alustalla voidaan luoda kursseja, joissa vuorottelevat tallenteet, tekstit ja monipuoliset välitehtävät. Kaiken tämän tarkoitus on auttaa kurssilaista oppimaan, kertaamaan asioita ja päivittämään osaamistaan.

Verkkokurssimme sisältävät itseopiskelumateriaaleja ja videoita. Suorittaaksesi verkkokursseja tarvitset verkkoyhteyden ja laitteen materiaalin katseluun (tietokone, tabletti tai mobiili) sekä useissa kursseissa myös tehokkaan äänentoiston.

Kurssin suorittamisen jälkeen voit tulostaa todistuksen Vuolearningista. Kurssisuoritus kirjautuu automaattisesti myös Apollonian jäsenportaaliin kurssisalkuusi. 

Opiskelijat ja erikoistuvat hammaslääkärit

Verkkokoulutukset ovat maksuttomia perustutkintoa tekeville Apollonian opiskelijajäsenille. Erikoistujien alennus ei koske verkko- ja videokursseja.

Muut kuin Apollonian jäsenet ja hoitohenkilökunta

Kaikki Apollonian verkkokurssit ovat myös muiden kuin Apollonian jäsenten saatavilla. Hammaslääkärit (jotka eivät ole Apollonian jäseniä) ja hoitohenkilökunta kuten hammashoitajat ja suuhygienistit voivat ilmoittautua SHS Kustannus Oy:n kautta.

Verkkokursseissa ei-jäsen ja hoitohenkilökunta valitsevat kurssilistauksesta kurssin, jossa on otsikossa mainittu ”ei-jäsenet”.

Kaikki kurssimme löydät Apollonian kurssihaun kautta. Kirjoita hakusivun hakukenttään hoitohenkilökunta tai verkkokurssi.

Apollonian verkkokoulutuksen eri termit

  • Verkkokurssi: Kurssi suoritetaan Vuolearning-verkko-oppimisympäristössä. Verkkokurssit sisältävät opiskelumateriaalia, kuten tehtäviä, linkkejä, mahdollisen verkkotentin sekä videomateriaalia.
  • Webinaari: Kurssia seurataan live-lähetyksenä omalta koneelta. Osalle kursseista voi olla mahdollisuus osallistua paikan päällä tai webinaarin kautta.