puh. + 358 9 6803 120 · toimisto@apollonia.fi
Käyttäjätunnus (sähköpostiosoite):  Salasana:  › Salasana hukassa? Pyydä uusi täältä
› Kirjaudu sisään

Verkkokoulutus

Verkkokoulutus tarkoittaa Apollonian verkon välityksellä suoritettavia verkkokursseja, videokursseja ja webinaareja. Verkkokoulutus on tapa täydentää ammatillista osaamista ajasta ja paikasta riippumatta.

Verkko- ja videokurssimme sisältävät itseopiskelumateriaaleja ja ne toteutetaan Discendumin Optima-oppimisympäristössä, joka on turvallinen ja helppo käyttää. Suorittaaksesi verkko- ja viedokursseja tarvitset verkkoyhteyden ja useissa kursseissa myös tehokkaan äänentoiston.  Kursseille ilmoittaudutaan Apollonian normaalikäytäntöjen mukaisesti. Kurssi on avattu sinulle, kun saat sähköpostiisi käyttäjätunnuksen ja salasanan sekä ohjeet Optima -verkko-oppimisympäristöön kirjautumiseen.

Optima-oppimisympäristöön

Ajankohtaiset tarjoukset! 

Apollonian videokurssit -25% huhtikuussa
Videokurssimme löydät täältä.
Hinnat on laskettu valmiiksi. Tarjous ei koske uusia videokursseja.

Säteilysuojelun kaikki moduulit pakettihintaan 400 € (Norm. 510 €)! Päivitä säteilysuojelun paketti kerralla kuntoon. Saat säteilysuojelun verkkokurssikokonaisuuden neljännen osan maksutta kun ostat kerralla koko paketin! Säästät 110 €. Suoritusaikaa neljän moduulin läpikäymiseen on 2 kuukautta. Tarjous voimassa toistaiseksi.

Säteilysuojelua verkossa I–IV (20/20 tuntia), Apollonian jäsenet

Säteilysuojelua verkossa I–IV (20/20 tuntia), hoitohenkilökunta

Apollonian verkkokurssitarjonta

Verkkokurssit suoritetaan Optima verkko-oppimisympäristössä. Verkkokurssit voivat sisältää opiskelumateriaalia, tehtäviä, linkkejä, mahdollisen verkkotentin sekä videomateriaalia.

Säteilysuojelun moduulit I-IV:

Muut verkkokurssit:

Videokurssitarjonta

Videokurssi on videotallenne, joka voi olla kuvattu live-kurssilla tai studiossa. Kurssin voi katsoa milloin haluaa, kerralla tai monessa osassa. Videokurssien kesto vaihtelee, ja kesto ilmoitetaan kurssin tiedoissa.

Videokurssejamme:

Opiskelijat

Verkkokoulutukset ovat maksuttomia perustutkintoa tekeville Apollonian opiskelijajäsenille. Erikoistujien alennus ei koske verkko- ja videokursseja.

Hoitohenkilökunta

Kaikki Apollonian verkko- ja videokurssit ovat myös hoitohenkilökunnan (hammashoitajat, suuhygienistit, muut) saatavilla SHS Kustannus Oy:n kautta.

Kaikki kurssimme löydät Apollonian kurssihaun kautta. Kirjoita hakusivun hakukenttään hoitohenkilökunta tai videokurssi.

Hae kursseja ja ilmoittaudu täällä!

Tiedoksi

Videokurssien toiston ongelmat on korjattu (tilanne 3.2.2021)

Videokurssien toistossa oli joulukuussa 2020 ja tammikuussa 2021 ongelmaa Optima-oppimisympäristössä. Mikäli verkko- ja videokurssien suoritus ei onnistunut videoiden toisto-ongelmien takia määräaikaan mennessä, otathan yhteyttä koulutus@apollonia.fi

Videoiden toistoon liittävät tekniset ominaisuudet on korjattu helmikuun 2021 alussa, ja ongelmia ei pitäisi enää ilmetä. Mikäli toistossa on ongelmaa, otathan heti yhteyttä koulutus@apollonia.fi , jotta osaamme viestiä asiasta järjestelmän ylläpitäjälle.

Apollonian verkkokoulutuksen eri termit

  • Verkkokurssi: Kurssi suoritetaan Optima verkko-oppimisympäristössä. Verkkokurssit sisältävät opiskelumateriaalia, tehtäviä, linkkejä, mahdollisen verkkotentin sekä videomateriaalia.
  • Videokurssi: Kurssi on videotallenne, joka on kuvattu luentokurssilla tai studiossa. Kurssin voi katsoa milloin haluaa, kerralla tai monessa osassa. Videokurssien kesto vaihtelee, ja kesto ilmoitetaan kurssin tiedoissa.
  • Webinaari: Kurssia seurataan live-lähetyksenä omalta koneelta. Osalle kursseista voi olla mahdollisuus osallistua paikan päällä tai webinaarin kautta.