puh. + 358 9 6803 120 · toimisto@apollonia.fi
Käyttäjätunnus (sähköpostiosoite):  Salasana:  › Salasana hukassa? Pyydä uusi täältä
› Kirjaudu sisään

Verkkokoulutus

Verkkokoulutus tarkoittaa verkon välityksellä suoritettavia verkkokursseja ja webinaareja. Verkkokoulutus on tapa täydentää ammatillista osaamista ajasta ja paikasta riippumatta.

Apollonia on siirtymässä uuden verkkokoulutusalustan käyttöön

Vuolearning-alustalle rakennetaan uusia verkkokursseja ja niitä avataan vähitellen vuoden 2022 aikana. Joulukuusta 2021 lähtien avoinna on ollut ensimmäinen Vuolearningin kautta käytävä kurssi: Purentaelimistön kipujen ja toimintahäiriöiden diagnostiikka DC/TMD-FIN- kriteeristön mukaan. Maaliskuussa 2022 ilmoittautumisille avattiin suosittu Uniapnea -verkkokurssi, joka siirrettiin uudelle verkkokurssialustalle vastaamaan jatkossakin aiheen koulutustarpeeseen.

Verkkokurssitarjontaa laajennetaan vuoden 2022 aikana, ja uusista avautuvista kursseista informoidaan Apollonian verkkosivujen lisäksi muun muassa Hammaslääkärilehdessä ja sosiaalisen median kanavissa.

Ilmoittautumisille avoinna oleva verkkokurssitarjonta:

Uusi Vuolearning-alusta lyhyesti

Alustauudistuksella on haettu parempaa osallistujakokemusta, modernia kurssirakennetta sekä uusia sisällöntuottamisen mahdollisuuksia. Uudella alustalla voidaan luoda kursseja, joissa vuorottelevat tallenteet, tekstit ja monipuoliset välitehtävät. Kaiken tämän tarkoitus on auttaa kurssilaista oppimaan, kertaamaan asioita ja päivittämään osaamistaan.

Ilmoittautumisilta sulkeutuneet vuoden 2021 verkko- ja videokurssit:
Huomaathan, että ilmoittautuminen vuoden 2021 verkko-ja videokursseille (jotka ovat Optimassa) on päättynyt 30.11.2021! Marraskuussa vuoden 2021 kursseille ilmoittautuneet opiskelevat kurssit vielä vanhassa Optima-ympäristössä. Joissain vuoden 2021 kurssipaketeissa on suoritusaikaa vielä vuoden 2022 puolelle ja vanha alusta toimii näissä kursseissa kuten aiemminkin.

Verkkokurssimme sisältävät itseopiskelumateriaaleja ja ne toteutetaan jatkossa Vuolearning verkko-oppimisympäristössä. Suorittaaksesi verkkokursseja tarvitset verkkoyhteyden, laitteen materiaalin katseluun (tietokone, tabletti tai mobiili) ja useissa kursseissa myös tehokkaan äänentoiston. 

Opiskelijat ja erikoistuvat hammaslääkärit

Verkkokoulutukset ovat maksuttomia perustutkintoa tekeville Apollonian opiskelijajäsenille. Erikoistujien alennus ei koske verkko- ja videokursseja.

Muut kuin Apollonian jäsenet ja hoitohenkilökunta

Kaikki Apollonian verkkokurssit ovat myös muiden kuin Apollonian jäsenten saatavilla. Hammaslääkärit (jotka eivät ole Apollonian jäseniä) ja hoitohenkilökunta kuten hammashoitajat ja suuhygienistit voivat ilmoittautua SHS Kustannus Oy:n kautta.

Verkkokursseissa ei-jäsen ja hoitohenkilökunta valitsevat kurssilistauksesta kurssin, jossa on otsikossa mainittu ”ei-jäsenet”.

Kaikki kurssimme löydät Apollonian kurssihaun kautta. Kirjoita hakusivun hakukenttään hoitohenkilökunta tai verkkokurssi.

Apollonian verkkokoulutuksen eri termit

  • Verkkokurssi: Kurssi suoritetaan Optima- tai Vuolearning-verkko-oppimisympäristössä. Verkkokurssit sisältävät opiskelumateriaalia, kuten tehtäviä, linkkejä, mahdollisen verkkotentin sekä videomateriaalia.
  • Videokurssi: Kurssi on videotallenne, joka on kuvattu luentokurssilla tai studiossa. Kurssin voi katsoa milloin haluaa, kerralla tai monessa osassa. Videokurssien kesto vaihtelee, ja kesto ilmoitetaan kurssin tiedoissa.
  • Webinaari: Kurssia seurataan live-lähetyksenä omalta koneelta. Osalle kursseista voi olla mahdollisuus osallistua paikan päällä tai webinaarin kautta.