puh. + 358 9 6803 120 · toimisto@apollonia.fi
Käyttäjätunnus (sähköpostiosoite):  Salasana:  › Salasana hukassa? Pyydä uusi täältä
› Kirjaudu sisään

Verkkokoulutus

Verkkokoulutus tarkoittaa Apollonian verkon välityksellä suoritettavia verkkokursseja, videokursseja ja webinaareja. Verkkokoulutus on tapa täydentää ammatillista osaamista ajasta ja paikasta riippumatta.

Verkko- ja videokurssimme sisältävät itseopiskelumateriaaleja ja ne toteutetaan Discendumin Optima-oppimisympäristössä, joka on turvallinen ja helppo käyttää. Suorittaaksesi verkko- ja viedokursseja tarvitset verkkoyhteyden ja useissa kursseissa myös tehokkaan äänentoiston.  Kursseille ilmoittaudutaan Apollonian normaalikäytäntöjen mukaisesti. Kurssi on avattu sinulle, kun saat sähköpostiisi käyttäjätunnuksen ja salasanan sekä ohjeet Optima -verkko-oppimisympäristöön kirjautumiseen.

Emme suosittele verkkokurssin suorittamista kännykällä, kurssialusta asettuu paremmin tietokoneen, läppärin tai padin näytölle. 

Optima-oppimisympäristöön

Kesä 2021

Verkko- ja videokurssien ilmoittautumisia ei käsitellä heinäkuussa (toimisto kiinni). Ilmoittaudu verkko- ja videokursseille 30.6. mennessä, saat suoritusaikaa 31.8. asti.

Ajankohtaiset tarjoukset! 

Säteilysuojelun kaikki moduulit pakettihintaan 400 € (Norm. 510 €)! Päivitä säteilysuojelun paketti kerralla kuntoon. Saat säteilysuojelun verkkokurssikokonaisuuden neljännen osan maksutta kun ostat kerralla koko paketin! Suoritusaikaa neljän moduulin läpikäymiseen on 2 kuukautta. Tarjous voimassa toistaiseksi. Tarjous voimassa myös muille kuin Apollonian jäsenille ks. alla linkit.

Säteilysuojelua verkossa I–IV (20/20 tuntia), Apollonian jäsenet

Säteilysuojelua verkossa I–IV (20/20 tuntia), hoitohenkilökunta

Apollonian verkkokurssitarjonta

Verkkokurssit suoritetaan Optima verkko-oppimisympäristössä. Verkkokurssit voivat sisältää opiskelumateriaalia, tehtäviä, linkkejä, mahdollisen verkkotentin sekä videomateriaalia.

Säteilysuojelun moduulit I-IV:

Muut verkkokurssit:

Videokurssitarjonta

Videokurssi on videotallenne, joka voi olla kuvattu live-kurssilla tai studiossa. Kurssin voi katsoa milloin haluaa, kerralla tai monessa osassa. Videokurssien kesto vaihtelee, ja kesto ilmoitetaan kurssin tiedoissa.

Videokurssejamme:

Opiskelijat

Verkkokoulutukset ovat maksuttomia perustutkintoa tekeville Apollonian opiskelijajäsenille. Erikoistujien alennus ei koske verkko- ja videokursseja.

Hoitohenkilökunta

Kaikki Apollonian verkko- ja videokurssit ovat myös hoitohenkilökunnan (hammashoitajat, suuhygienistit, muut) saatavilla SHS Kustannus Oy:n kautta.

Kaikki kurssimme löydät Apollonian kurssihaun kautta. Kirjoita hakusivun hakukenttään hoitohenkilökunta tai videokurssi.

Hae kursseja ja ilmoittaudu täällä!

Apollonian verkkokoulutuksen eri termit

  • Verkkokurssi: Kurssi suoritetaan Optima verkko-oppimisympäristössä. Verkkokurssit sisältävät opiskelumateriaalia, tehtäviä, linkkejä, mahdollisen verkkotentin sekä videomateriaalia.
  • Videokurssi: Kurssi on videotallenne, joka on kuvattu luentokurssilla tai studiossa. Kurssin voi katsoa milloin haluaa, kerralla tai monessa osassa. Videokurssien kesto vaihtelee, ja kesto ilmoitetaan kurssin tiedoissa.
  • Webinaari: Kurssia seurataan live-lähetyksenä omalta koneelta. Osalle kursseista voi olla mahdollisuus osallistua paikan päällä tai webinaarin kautta.