puh. + 358 9 6803 120 · toimisto@apollonia.fi
Käyttäjätunnus (sähköpostiosoite):  Salasana:  › Salasana hukassa? Pyydä uusi täältä
› Kirjaudu sisään

Erikoistuvan kurssialennus

UUTTA! Elokuusta 2021 lähtien riittää, että lomake toimitetaan yhden kerran erikoistumiskoulutuksen aikana (1. ilmoittautumiskerralla). Tämän jälkeen se on voimassa max. 3 vuotta, ks. tarkemmin lomakkeelta kohdasta Toimitusohje ja lomakkeen voimassaoloaika

Lataa erikoistuvan kurssialennuslomake (Word)

Ohje
Alennuslomake lähetetään koulutustoimistoon ilmoittautumisen yhteydessä tai välittömästi sen jälkeen os. koulutus@apollonia.fi. Selkeä puhelimella otettu kuva käy liitteeksi.

Apollonian hallituksen päätöksellä erikoistuvalle hammaslääkärille myönnetään 50 % alennus erikoistujan oman pääosa-alueen luentokurssien maksuista 2019 alkaen. Luentokurssien tulee olla Apollonian järjestämiä. Alennus ei koske Hammaslääkäripäiviä, hands on -kursseja, jäsenetukursseja, verkko- ja videokursseja eikä SHS-Kustannuksen koulutuksia/tapahtumia. Jaostot päättävät itsenäisesti omien tapahtumiensa alennuksista tapahtumakohtaisesti. Mahdollinen erikoistuvan alennushinta ilmoitetaan jaostojen tapahtumatiedoissa.

Kaikissa erikoishammaslääkärikoulutuksen koulutusohjelmissa alennus on voimassa enintään kolmen vuoden ajan siitä, kun erikoistuva hammaslääkäri hakee etua ensimmäisen kerran. Oikeus alennukseen päättyy viimeistään silloin, kun erikoistumisopinnot päättyvät.