Tieto taidoksi - suun terveydeksi

Jäsenetukurssit

Apollonia / Jäsenetukurssit

Jäsenetukurssi on jäsenetu

Jäsenetukursseja järjestetään 7 kpl vuodessa eri paikkakunnilla. Kurssit pidetään jäsenetuwebinaareina samana päivänä Apollonian jäsenkokousten kanssa. Kursseille voi osallistua etänä Teamsin välityksellä, tai paikkakunnilla. Jäsenetuwebinaarin kesto on 2 x 45 min. Jäsenetukurssin hinta on aina 50 euroa, joka sisältää luennot sekä kurssin tarjoilut (mikäli osallistut paikan päällä).

Osallistu rajoituksetta jäsenetukursseille!

Apollonian jäsenet voivat osallistua niin monelle jäsenetukurssille kuin haluavat Teamsin välityksellä tai paikan päällä. 

Ilmoittautumiset jäsenetukursseille: Hae kursseja-sivulla > Laji > Jäsenetuwebinaari

Kurssin tilaaminen: Ohje paikallisseuran edustajille

Jäsenetukurssit ovat Apollonian kursseja, joita paikalliset hammaslääkäriseurat, eli paikallisseurat, voivat tilata alueelleen eri puolelle Suomea. Apollonian jäsenkokous pidetään aina yhdessä kurssin kanssa, joten  kurssipäivämäärät päätetään Apollonian hallituksessa. Apollonian hallitus pyrkii huomioimaan paikallisseurojen toiveet ajankohdista. Paikkakunnat valitaan niin, että mahdollisimman monella paikallisseuralla on tasavertainen mahdollisuus pitää jäsenetukurssi omalla paikkakunnallaan.

Jäsenetukurssivalikoima 2023–2024

Apollonia vastaa jäsenetukurssien järjestelyistä (ilmoittautumiset, luennot, luentotila, AV-välineet, mahdolliset tarjoilut). Paikallisseura vastaa osaltaan kurssien mainostamisesta, ja paikallisseuran edustaja toimii paikan päällä kurssin valvojana.

Vuoden 2024 jäsenetukurssit:

  • 10.1.  Porvoo (Itä-Uudenmaan HS)
  • 7.2.    Kouvola (Kouvolan Seudun HS)
  • 20.3.  Pori (Satakunnan HS)
  • 24.4.  Oulu, vuosikokous (Oulun HS)
  • 15.5.   Vaasa (Vaasan HS)
  • 25.9.  Joensuu (Pohjois-Karjalan HS)
  • 9.10.  Tampere (Tampereen HS)
  • 8.11.  Helsinki vaalikokous, HML-päivillä (Helsingin Seudun HS)

Lisätietoja ja tilaukset:
koulutuskoordinaattori Marita Vaahto
marita.vaahto (at) apollonia.fi
p. 09 6803 1237