Tieto taidoksi - suun terveydeksi

Ilmoittautumisohjeet

Apollonia / Ilmoittautumisohjeet

Paina Ilmoittaudu-painiketta, joka löytyy kurssin esittelysivun ylälaidasta. Klikattuasi ilmoittaudu-painiketta pääset kirjautumaan Kongressi-järjestelmään.

  • Käyttäjätunnus on Apollonian jäsenrekisterissä oleva sähköpostiosoite (EI vanha jäsennumero)
  • Tilaa salasanan tekemistä varten linkki sähköpostiisi Unohtuiko salasana -toiminnon kautta. Salasanan pitää olla turvallinen ns. ”vahva salasana” (pituus vähintään 10 merkkiä, pieniä ja isoja kirjaimia, numeroita ja erikoismerkki/merkkejä). Toimiston henkilökunta ei näe unohtuneita salasanoja – uusi tietosuoja-asetuskin sen estää.

Kirjautumisen jälkeen sinulle aukeaa valitsemasi kurssin ilmoittautumislomake. Omat yhteystietosi näkyvät suoraan lomakkeella. Kurssilomakkeella tehdyt yhteystietojen muutokset eivät tallennu jäsenrekisteriin, vaan koskevat vain kyseistä kurssia. Muista valita/raksittaa kyseinen kurssi Tuote-kohdasta.

Valitse maksutapa

Maksuvaihtoehtoina ovat suora korttimaksu tai laskutus, jolloin lomake pyytää sinulta laskutusosoitetta. Varaathan maksuvälineen tai laskutusosoitteen valmiiksi saataville, kun ilmoittaudut. Mikäli työnantajasi maksaa laskun, varaathan työnantajan ajantasaisen laskutusosoitteen (postiosoite ja/tai mahdollinen verkkolaskutusosoite) valmiiksi saataville, kun ilmoittaudut.

Huom! 1.10.2019 alkaen perimme laskun lähettämisen jälkeen tehdyistä laskutusosoitteen muutoksista 15 € laskutuslisän.

Laskuvaihtoehdot
Paytrail = Verkkomaksu
Lasku = Laskutetaan noin 3 viikkoa ennen kurssia (valitse tämä, mikäli lasku menee suoraan työnantajallesi, tarkastathan työnantajan ajantasaisen laskutusosoitteen)

Yleisimmät ongelmat kirjautumisessa ja ratkaisuja

Salasanan vaihto ei onnistu?

  • Jos salasanan vaihtolinkin tilaaminen ei onnistu, voi se johtua siitä, että jäsenrekisterissä on vanha sähköpostiosoite. Ota yhteyttä jasenasiat@apollonia.fi
  • Järjestelmä vaatii vahvan salasanan: vähintään 10 merkkiä, pieniä ja isoja kirjaimia, numeroita ja erikoismerkki/merkkejä.

Salasanan vaihtolinkki ei tule perille?

  • Vaihtolinkki voi tulla pienellä viiveellä sähköpostiin.
  • Tarkista tarvittaessa myös roskaposti.

Sähköpostiin tullut salasanan vaihtolinkki ei aukea?

  • Koita kopioida linkki selaimeen.