puh. + 358 9 6803 120 · toimisto@apollonia.fi
Käyttäjätunnus (sähköpostiosoite):  Salasana:  › Salasana hukassa? Pyydä uusi täältä
› Kirjaudu sisään

Ilmoittautumisohjeet

Paina Ilmoittaudu-painiketta, joka löytyy kurssin esittelysivun ylälaidasta. Klikattuasi ilmoittaudu-painiketta pääset kirjautumaan Kongressi-järjestelmään.

  • Käyttäjätunnus on Apollonian jäsenrekisterissä oleva sähköpostiosoite (EI vanha jäsennumero)
  • Tilaa salasanan tekemistä varten linkki sähköpostiisi Unohtuiko salasana -toiminnon kautta. Salasanan pitää olla turvallinen ns. ”vahva salasana” (pituus vähintään 10 merkkiä, pieniä ja isoja kirjaimia, numeroita ja erikoismerkki/merkkejä). Toimiston henkilökunta ei näe unohtuneita salasanoja – uusi tietosuoja-asetuskin sen estää.

Kirjautumisen jälkeen sinulle aukeaa valitsemasi kurssin ilmoittautumislomake. Omat yhteystietosi näkyvät suoraan lomakkeella. Kurssilomakkeella tehdyt yhteystietojen muutokset eivät tallennu jäsenrekisteriin, vaan koskevat vain kyseistä kurssia. Muista valita/raksittaa kyseinen kurssi Tuote-kohdasta.

Valitse maksutapa

Maksuvaihtoehtoina ovat suora korttimaksu tai laskutus, jolloin lomake pyytää sinulta laskutusosoitetta. Varaathan maksuvälineen tai laskutusosoitteen valmiiksi saataville, kun ilmoittaudut. Mikäli työnantajasi maksaa laskun, varaathan työnantajan laskutusosoitteen (postiosoite ja/tai mahdollinen verkkolaskutusosoite) valmiiksi saataville, kun ilmoittaudut.

Yleisimmät ongelmat kirjautumisessa ja ratkaisuja

Salasanan vaihto ei onnistu?

  • Jos salasanan vaihtolinkin tilaaminen ei onnistu, voi se johtua siitä, että jäsenrekisterissä on vanha sähköpostiosoite. Ota yhteyttä jasenasiat@apollonia.fi
  • Järjestelmä vaatii vahvan salasanan: vähintään 10 merkkiä, pieniä ja isoja kirjaimia, numeroita ja erikoismerkki/merkkejä.

Salasanan vaihtolinkki ei tule perille?

  • Vaihtolinkki voi tulla pienellä viiveellä sähköpostiin.
  • Tarkista tarvittaessa myös roskaposti.

Sähköpostiin tullut salasanan vaihtolinkki ei aukea?

  • Koita kopioida linkki selaimeen.