Jaostot

Apollonian 12 jaostoa toimivat eri hammaslääketieteen osa-alueista kiinnostuneiden hammaslääkäreiden yhdyssiteenä.

Jaostot järjestävät seminaari- ja esitelmätilaisuuksia, harjoittavat alaansa liittyvää julkaisutoimintaa sekä tekevät aloitteita ja antavat Apollonialle lausuntoja omaan erikoisalaansa liittyvissä kysymyksissä.

Apollonian jäsenet voivat hakea jaoston jäsenyyttä  jaoston hallitukselta vapaamuotoisella hakemuksella. Yhteydenotot joko suoraan jaoston puheenjohtajaan tai Apollonian toimistoon. Jaostoasioissa voit olla yhteydessä Apollonian koulutustoimistoon: koulutus@apollonia.fi.

Jaostojen omille sivuille pääset alla olevista linkeistä kirjautumalla Oma Apollonia -portaalin kautta.

Jaostot

Implantologian jaosto
Kansanterveysjaosto
Kariologian ja endodontian jaosto