puh. + 358 9 6803 120 · toimisto@apollonia.fi
Käyttäjätunnus (sähköpostiosoite):  Salasana:  › Salasana hukassa? Pyydä uusi täältä
› Kirjaudu sisään

Hammaslääkärilehti

Apollonia vastaa Suomen Hammaslääkäriliiton julkaiseman Suomen Hammaslääkärilehden tieteellisistä artikkeleista, väitöskatsauksista ja tiedeuutisista. Apollonian toimitustiimi kirjoittaa myös hammaslääketieteen tutkimukseen liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, aiheista ja suosituksista.

Hammaslääkärilehden verkkosivulle

Hammaslääkärilehden arkistoon (näköislehdet)

Hammaslääkärilehdessä ilmestyvät tiedeuutiset, väitöskatsaukset ja tiedeartikkeleiden tiivistelmät julkaistaan myös näillä verkkosivuilla. Apollonian toimittamat tieteelliset artikkelit ja tiedeuutiset löydät myös Terveysportista.

Kirjoitusohjeet Hammaslääkärilehden sivuilla

Ohjeet tieteellisten artikkelien kirjoittajille löytyvät Suomen Hammaslääkärilehden sivuilta. Hammaslääkärilehteen tarjottavien tieteellisten käsikirjoitusten vastaanotto ja arviointi tehdään sähköisen Open Journal Systems (OJS) -toimitusalustan avulla.

Open Journal Systems -toimitusalusta

Tieteellisten käsikirjoitusten sekä käsikirjoitusten liitemateriaalin vastaanotto ja arviointiprosessi tapahtuvat sähköisellä Open Journal Systems -toimitusalustalla. Järjestelmään pääsee verkko-osoitteessa: ojs.tsv.fi/index.php/SHL. Jokainen käyttäjä luo järjestelmään henkilökohtaisen profiilin käyttäjätunnuksineen yläpalkin ”Rekisteröidy”-kohdassa. Tämän jälkeen järjestelmään voi kirjautua suoraan tunnuksilla kohdassa ”Kirjaudu”.

Asiantuntija – liity vertaisarvioijaverkostoon

Hammaslääkärilehden tiedetoimitus myös kutsuu kaikki kollegat, joilla on kiinnostusta ja asiantuntemusta toimia tiedeartikkelien vertaisarvioijina, kirjautumaan oma-aloitteisesti OJS-järjestelmän käyttäjiksi. Vertaisarvioijaksi voi rekisteröityä luomalla profiilin kohdassa ”Rekisteröidy” ja valitsemalla rooliksi ”arvioija”.

Palautetta ja järjestelmään liittyviä kysymyksiä voi lähettää Laura Kimarille, etunimi.sukunimi@apollonia.fi.

Tiedetoimituksen yhteystiedot

Tieteellinen päätoimittaja Mataleena Parikka, p. 050 437 7400, mataleena.parikka (at) tuni.fi
Tiedetoimittaja Laura Kimari, p. 0400 992 707, etunimi.sukunimi@apollonia.fi
Toimittaja Annika Nissinen, p. 040 779 6435, etunimi.sukunimi@apollonia.fi
Tiedetoimittaja Tiina Hoppe, p. 040 160 1669, etunimi.sukunimi@apollonia.fi

toimitus@apollonia.fi