Kariologian ja endodontian jaosto

Kariologian ja endodontian jaoston tarkoituksena on toimia kariologiaan ja endodontiaan perehtyneiden ja aiheesta kiinnostuneiden hammaslääkäreiden yhdyssiteenä. Jaoston tehtävänä on kansainvälisten kontaktien luominen ja niiden ylläpitäminen. Kotimaassa pyritään yhteistyöhön Apollonian eri jaostojen kanssa.
Jaosto järjestää keskustelu-, esitelmä- ja muita tilaisuuksia sekä tekee aloitteita ja antaa lausuntoja kariologian ja endodontian alaan liittyvistä asioista.

Jaosto on perustettu vuonna 1985. Jäsenmäärä 200 jäsentä (2/2019). Jäseneksi voi jaoston hallitus hyväksyä hakemuksesta Apollonian jäsenen. Jäsenmaksu on 20 €.

Jos haluat liittyä jäseneksi, ota yhteyttä Apolloniaan: jasenasiat@apollonia.fi

Kongresseja:

Linkit: