Protetiikan ja purentafysiologian jaosto

Protetiikan ja purentafysiologian jaosto on perustettu vuonna 1968 ja sen tarkoituksena on toimia protetiikasta ja purentafysiologiasta kiinnostuneiden hammaslääkäreiden yhdyssiteenä. jaoston jäsenmäärä on 318 (2/2019). Jaoston jäseneksi voi jaoston hallitus hyväksyä hakemuksesta Apollonian jäsenen.

Jäsenmaksu on 20 €.

Jäsenet voivat halutessaan liittyä jaoston kautta European Prosthodontic Association -järjestöön. EPA:n jäsenyys (jaoston kautta 25 €/vuosi) oikeuttaa mm. alennuksiin EPA:n vuotuisten kongressien osallistumismaksusta ja European Journal of Prosthetic and Restorative Dentistryn tilausmaksuista (painettu lehti 18 €, online only 12 €).