Ajankohtaista

Apollonia / Ajankohtaista / Apollonian kouluttajapalkinto myönnettiin apulaisprofessori Jaana Rautavalle

Apollonian kouluttajapalkinto myönnettiin apulaisprofessori Jaana Rautavalle

Apollonian kouluttajapalkinto myönnettiin tänä vuonna inspiroivalle täydennyskouluttajalle ja täydennyskoulutuksen kehittäjälle, apulaisprofessori Jaana Rautavalle. Palkinto on tunnustus ansiokkaasta ja pitkäaikaisesta kouluttajan työstä.

Rautava on erikoitunut suupatologiaan, ja hänellä on laaja kokemus akateemisesta tutkimusmaailmasta sekä opetuksesta kotimaassa ja kansainvälisesti. Tällä hetkellä hän toimii Helsingin yliopistossa apulaisprofessorina ja hammaslääketieteen koulutusohjelman johtajana. Tätä ennen hän on toiminut useissa vastuullisissa rooleissa Turun yliopistossa, Harvardin yliopistossa Pohjois-Amerikassa ja Toronton yliopistossa Kanadassa.

Rautava on toiminut vuosia Apollonian kouluttajana ja ollut mukana suunnittelemassa koulutuksia kollegoilleen Apollonian koulutustoimikunnan jäsenenä. Hän on toiminut myös aktiivisesti Apollonian Suupatologian ja suulääketieteen jaostossa. Hän on ollut myös Apollonian asiantuntijalautakunnassa Suomen Hammaslääkäriliiton edustajana.

Kouluttajapalkinnon (3000 €) myöntää on Apollonian koulutustoimikunta. Palkintoa on jaettu vuodesta 1987 saakka, ja se myönnetään joka toinen vuosi.

Lämpimät onnittelut!