Ajankohtaista

Apollonia / Ajankohtaista / Haemme koulutuskoordinaattorin vuorotteluvapaan sijaista 1.9.2022–27.2.2023

Haemme koulutuskoordinaattorin vuorotteluvapaan sijaista 1.9.2022–27.2.2023

Suomen Hammaslääkäriseura Apollonia on Suomen suurin hammaslääkärien täydennyskouluttaja, joka järjestäjä vuosittain n. 100 koulutustilaisuutta. Apollonian toimisto sijaitsee Helsingin keskustassa, ja toimistossa työskentelee eri tehtävissä 12 työntekijää.

Haemme joukkoomme koulutuskoordinaattorin vuorotteluvapaan sijaista ajalle 1.9.2022–27.2.2023.

Etsimämme henkilö on asiakaspalvelun ammattilainen, joka pystyy pitämään samanaikaisesti useita lankoja käsissään ja nauttii tiimityön sekä itsenäisen työn yhdistelmästä. Tehtävässä menestyminen edellyttää nopeaa asioiden haltuunottoa, yhteistyö- ja paineensietokykyä sekä hyviä IT- ja organisointitaitoja.

Kokemus webinaarien ja/tai hybridikoulutusten järjestämisestä on etu. Edellytämme Teamsin monipuolista käyttöosaamista, erityisesti koulutuksen osallistujahallinnoinnin näkökulmasta. Arvostamme lisäksi vahvaa käyttökokemusta toiminnan- tai tapahtumanhallintajärjestelmistä. Apolloniassa käytössämme on Kongressi-järjestelmä.

Kurssisisältöjemme suunnittelusta vastaavat hammaslääketieteen ammattilaiset. Koulutuskoordinaattori huolehtii, että käytännön järjestelyihin liittyvät asiat toteutuvat mahdollisimman sujuvasti.
Koulutuskoordinaattorin tehtäviin kuuluu:

  • kurssien ja koulutustilaisuuksien suunnitteluun osallistuminen, markkinointi ja käytännön toteutus
  • kurssipalautelomakkeiden tekeminen, palautelinkkien lähetys ja palautteiden koostaminen
  • luennoitsijapalkkioiden hallinta
  • Apollonian järjestämän Hammaslääkäripäivät -koulutustapahtuman järjestelyt sekä työskentely paikan päällä Helsingin Messukeskuksessa 10.11.-12.11.2022 yhdessä muun koulutustiimin ja tapahtumavastaavan kanssa
  • asiakaspalvelu ja viestintä puhelimitse sekä sähköpostilla
  • taloushallinnon tehtäviä (mm. kurssilaskutuksen valmistelu ja laskujen hyväksyminen)
  • muut toimistotyöt sekä raportointi

Tehtävään valitaan työ- ja elinkeinotoimistossa työttömänä työnhakijana oleva henkilö, joka
1. on ollut työttömänä työnhakijana vähintään 90 kalenteripäivää vuorotteluvapaata edeltäneiden 14 kuukauden ajan tai
2. on alle 30-vuotias ja jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään yksi vuosi taikka
3. vuorotteluvapaan alkaessa on alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Tarjoamme haastavan ja monipuolisen työn täydennyskoulutuksen parissa sekä pienen asiantuntijaorganisaation hyvät työsuhde-edut. Koulutuskoordinaattori tulee työskentelemään osana kolmen hengen koulutustiimiä. Työskentelemme sekä etänä että toimistolla.

Hakemukset palkkatoivomuksineen osoitetaan Apollonian hallitukselle otsikolla Koulutuskoordinaattori. Hakemukset, joihin tulee liittää lyhyt ansioluettelo, tulee lähettää 8.8.2022 klo 16 mennessä sähköpostilla osoitteeseen satu.helin (at) apollonia.fi Haku sijaisuuteen voi sulkeutua jo ennen 8.8.2022, mikäli tehtävään sopiva sijainen on löytynyt.

Lisätietoja antavat:
Koulutuskoordinaattori Satu Helin, p. 040 772 7066 (20.–22.6. sekä 27.-–29.6.).
Asiantuntijahammaslääkäri Aija Hietala-Lenkkeri, p. 0400 477 599 (8.8.) Vastaamme tiedusteluihin yllä mainittuina päivinä klo 9-15. Huomaathan, että Apollonian toimisto on suljettu 30.6.-5.8.2022.