Ajankohtaista

Apollonia / Ajankohtaista / Koko Suomi harjaa -kampanjan keskiössä iäkkäiden suunterveys

Koko Suomi harjaa -kampanjan keskiössä iäkkäiden suunterveys

Koko Suomi harjaa -kampanja viikolla 41 eli 9.–15. lokakuuta kannustaa jälleen kaikkia harjaamaan hampaat suositusten mukaan kaksi kertaa päivässä fluorihammastahnalla. Tänä vuonna teemana on Hoitopolut kuntoon iäkkäiden suunterveydessä.

Suomen kampanjaviikko on osa 14.10. vietettävää kansainvälistä ACFF:n World Cavity Free Future -päivää. ACFF (Alliance for a Cavity-Free Future) on kansainvälinen liittouma, joka pyrkii vähentämään hampaiden reikiintymistä kaikkialla maailmassa. Tutustu kansainväliseen kampanjasivustoon.

Osallistu kampanjaan

Ole mukana kampanjassa ja jaa kampanja-aineistoja somessa (#kokosuomiharjaa, @kokosuomiharjaa) sekä nosta kampanjaa esille myös vastaanotoilla ja tapahtumissa.

Vapaasti käytettävissä oleviin materiaaleihin pääset täältä: https://www.colgateprofessional.fi/kokosuomiharjaa

Kampanja toteutetaan Facebookissa ja Instagramissa. Lisäksi siihen kuuluu kaikille avoin webinaari.

Webinaari 12.10. klo 12.30–13.30:
Ikääntyneen suu valokeilaan – hoitopolut kuntoon

Keskustelu käydään kahden aiheesta väitelleen kesken HLL Mikko Nymanin moderoimana. HLT Taru Aro on väitellyt kotihoitajien näkemyksistä ikääntyneiden suunhoidossa ja HLT Eveliina Tuuliainen iäkkäiden kotihoidon asiakkaiden suuhygieniasta.

Webinaari on avoin kaikille terveydenhuollon ammattilaisille. Webinaarilinkki www.qadental.com/live12102023 aukeaa vähän ennen tapahtuman alkua.

Lisätietoja webinaarista löydät Facebook-tapahtumasta.

Apollonia on mukana kampanjassa

Vuonna 2023 Koko Suomi harjaa -kampanjan tukijoita ovat Suomen Hammaslääkäriseura Apollonia, Suomen Hammaslääkäriliitto, Suunterveydenhoidon ammattilaiset STAL, Denstal, Suomen Suuhygienistiliitto, Suomen Terveydenhoitajaliitto, Suomen Farmasialiitto, Terveyden ja hyvinvoinninlaitos THL ja Sosiaali- ja terveysministeriö STM. Kampanjan käytännön toetutusta tukevat Colgate Professional Suomi ja QAdental.