Tiedotteet

Apollonia / Uutishuone / Tiedotteet / Prof. Liisa Suomisesta Hammaslääkäriseura Apollonian uusi puheenjohtaja

Prof. Liisa Suomisesta Hammaslääkäriseura Apollonian uusi puheenjohtaja

Professori, erikoishammaslääkäri Liisa Suominen valittiin Suomen Hammaslääkäriseura Apollonian puheenjohtajaksi kolmivuotiskaudelle 1.1.2019 alkaen.

Liisa Suominen työskentelee tällä hetkellä suun terveydenhuollon professorina ja hammaslääketieteen yksikön johtajana Itä-Suomen yliopistossa. Aiemmin on toiminut sosiaalihammaslääketieteen ma. professorina Turun yliopistossa, useita vuosia erikoistutkijana Kansanterveyslaitoksella (KTL) ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksella (THL), projektitutkijana Stakesissa sekä terveyskeskushammaslääkärinä. Suomisen asiantuntemuksella on ollut käyttöä monissa alan työryhmissä ja luottamustehtävissä. Apollonian hallituksessa hän on toiminut varapuheenjohtajana vuodesta 2016.

Liisa Suominen valmistui hammaslääketieteen lisensiaatiksi 1987 ja terveydenhuollon maisteriksi 1994 Helsingin yliopistosta. Hän valmistui terveydenhuollon erikoishammaslääkäriksi 1998 Turun yliopistosta ja väitteli hammaslääketieteen tohtoriksi 2001.

Tutkimustyössään hän on keskittynyt etenkin aikuisväestön suunterveyden ja suun terveydenhuollon palvelujen käytön arviointiin väestöterveystieteen näkökulmasta.

Lisätietoja:
Prof. Liisa Suominen, liisa.suominen (at) uef.fi, p. 040 355 2442