Suomen Hammaslääkäriseura

16017 , Ortodontian verkkokurssi: Purennan tarkastus ja arviointi

Ilmoittautuminen tälle kurssille

Verkkoilmoittautuminen on päättynyt. Ota tarvittaessa yhteyttä toimistoon.
Voit ilmoittautua verkossa kirjautumalla omilla tunnuksillasi.
käyttäjätunnus = jäsennumero (Jäsennumero unohtui?)
salasana oletusmuodossa = syntymäaika, ppkkvv (Salasana unohtui?)
Tarvittaessa ota yhteyttä koulutustoimistoon.


Aikavuosi 2017
PaikkaOptima , Verkkokurssi
Hinta
160€ ALV 0%
Ilmoittaudu viim.30.11.2017
Osa-alueOrtodontia
JärjestäjäApollonia
LuonneVerkkokurssi
LuennoitsijatHLT, EHL Anu Kiukkonen, VEIKKOLA
HLT, EHL Heidi Arponen, ESPOO
KohderyhmäSuuhygienistit ja oikomishoitoa aloittelevat hammaslääkärit
TavoiteKurssin suoritettuasi hallitset normaalin purennan kehityksen aikataulun ja osaat tunnistaa poikkeamat siinä. Kurssin jälkeen osaat myös tunnistaa eri purentavirhetyypit ja tietää minkä ikäisenä potilas tulee ohjata purennan hoitoon perehtyneen hammaslääkärin / erikoishammaslääkärin vastaanotolle. Kurssi antaa sinulle valmiuksia vastata potilaiden ja heidän vanhempiensa kysymyksiin koskien purentavirheen hoitoa.
OhjelmaKURSSIN AIHEET:

Kurssin aiheina ovat purennan kehitys maitohampaistosta vaihduntahampaistoon ja pysyvään hampaistoon siirryttäessä, häiriöt hampaiden vaihdunnassa ja purennan kehityksessä,
purentavirheiden etiologia ja luokittelu, sekä tehokas ja oikea-aikainen oikomishoidon kohdistaminen.

Vastuu oikea-aikaisesta purennan hoitoon pääsystä on jokaisella suuhygienistillä ja hammaslääkärillä, joka tekee suun takastuksia.

KURSSI-INFO:

Verkkokurssi on avoinna vuoden 2017, joten voit ilmoittautua kurssille sinulle sopivana ajankohtana. Poikkeuksena 1.7.-31.7.2017, jolloin toimisto on suljettu eikä ilmoittautumisia voida käsitellä. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 30.11.2017.

Verkkokurssille ilmoittautumisen jälkeen saat tiedon onnistuneesta ilmoittautumisesta sekä automaattisen ilmoittautumisvahvistuksen sähköpostilla vuorokauden kuluessa. Tiedät, että kurssi on avattu sinulle, kun saat sähköpostiisi käyttäjätunnuksen ja salasanan sekä ohjeet Optima -verkko-oppimisympäristöön kirjautumiseen. Verkkokurssi on avoinna 30 päivän ajan. Tänä aikana voit joko suorittaa kurssin kerralla tai palata siihen useamman kerran. Kurssin suorittamiseen menee aikaa noin kolme (3) tuntia.

OHJEET KURSSIN SUORITTAMISTA VARTEN:

Kurssin suorittamista varten tarvitset tietokoneen ja kaiuttimet/kuulokkeet sekä mielellään rauhallisen tilan. Verkkoluentojen äänentoistoon suosittelemme kuulokkeiden käyttöä.

Kurssi avautuu Optima-oppimisympäristössä osoitteessa https://optima.discendum.com/apollonia.
Tallenna osoite suosikiksi, jos mahdollista (ennen kuin olet kirjoittanut omat tunnuksesi). Löydät linkin Optima-oppimisympäristön kirjautumiseen myös Apollonian Internet-sivuilta (www.apollonia.fi > Kurssit > Verkkokurssit).

Kirjaudu Optimaan saamillasi käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

Mikäli sinulla on ongelmia kirjautumisen tai verkkokurssin käytön suhteen, ota yhteyttä Apollonian koulutustoimistoon: koulutus@apollonia.fi tai puh. 09 6803 1239 / 09 6803 1237.