puh. + 358 9 6803 120 · toimisto@apollonia.fi
Käyttäjätunnus (sähköpostiosoite):  Salasana:  › Salasana hukassa? Pyydä uusi täältä
› Kirjaudu sisään

Podcast-sarja: Käypää hoitoa

Tervetuloa kuuntelemaan Apollonian ja QAdentalin yhteistyössä tuottamaa podcast-sarjaa Käypää hoitoa. Sarjassa käydään läpi hammaslääketieteen Käypä hoito -suositukset yksi kerrallaan. Haastateltavina on suositustyöryhmien jäseniä ja isäntänä toimii hml Mikko Nyman.

Sarja on osa Tutkitun tiedon teemavuoden ohjelmaa.

12.10.2021: Sarjan kuudennessa osassa puhutaan Lyhentyneen hammaskaaren hoito -suosituksesta ja vieraana on työryhmän puheenjohtaja, dos. Ritva Näpänkangas.

14.9.2021: Sarjan viides jakso käsittelee Suusyöpä-suositusta ja vieraana on työryhmän puheenjohtaja, professori Tuula Salo.

17.8.2021: Tässä jaksossa käydään läpi Viisaudenhammas-suositus. Vieraana on työryhmän jäsen leukakirurgian erikoislääkäri Johanna Snäll.

13.7.2021: Sarjan kolmas osa käsittelee Purentaelimistön toimintahäiriöt (TMD) -suositusta. Haastateltavina ovat työryhmän puheenjohtaja professori Kirsi Sipilä sekä työryhmän jäsenet Marika Doepel ja Ritva Näpänkangas.

15.6.2021: Ensimmäisenä läpikäytävänä Käypä hoito -suosituksena on Karies (hallinta). Vieraana on työryhmän puheenjohtaja professori emerita Vuokko Anttonen.

18.5.2021: Podcast-sarjan pohjustuskeskustelussa jutellaan Käypä hoito -toimittaja, HLT, EHL Marja Pölläsen kanssa Käypä hoito -suositusten tekemisestä ja sisällöstä yleisesti.