Ajankohtaista

Apollonia / Ajankohtaista / Apollonia hakee tiedetoimittajaa

Apollonia hakee tiedetoimittajaa

Haemme vakituiseen työsuhteeseen tiedetoimittajaa:

  • Vastaamaan Terveysportin hammaslääketieteen tietokannan kehittämisestä yhdessä päätoimittajan ja asiantuntijakirjoittajien kanssa.
  • Vastaamaan asiantuntijoiden työstämien Terveysportin hammaslääketieteen tietokannan artikkelien editoinnista.
  • Editoimaan hammaslääkärikirjoittajien laatimia tieteellisiä artikkeleja.
  • Ideoimaan ja kirjoittamaan hammaslääketieteen alan kiinnostavista aiheista tiedeuutisia julkaistavaksi Hammaslääkärilehdessä.

Hakemamme tiedetoimittaja kirjoittaa sujuvasti tieteestä ja tieteellisistä aiheista sekä editoi tottuneesti tieteellisiä tekstejä. Hammaslääketieteen ja lääketieteen terminologian tuntemuksesta on työssä etua. Etsimämme henkilö nauttii tiimityön ja itsenäisen työn yhdistelmästä. Edellytämme yhteistyökykyä ja organisointitaitoja sekä hyviä IT-taitoja. Hyvä englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito sekä tyydyttävä ruotsin kielen taito ovat tehtävässä välttämättömiä. Arvostamme näkemystä ja kokemusta lehden tai verkkojulkaisun kehittämisestä. Arvostamme myös valokuvaus- ja kuvankäsittelytaitoa.

Apollonian tiedetoimitus tuottaa ja toimittaa valtaosan Suomen Hammaslääkärilehdessä julkaistavasta tieteellisestä sisällöstä. Julkaisemme materiaalin myös Apollonian www-sivuilla ja osittain Terveysportissa. Vuonna 2024 Apollonian vastuulle siirtyy Duodecimin kustantaman Terveysportin ”Hammaslääketiede ja suun terveys”- osion julkaiseminen.

Apollonian tieteellisestä julkaisutoiminnasta ja Terveysportin hammaslääketieteen tietokantojen päivittämisestä vastaa vuoden 2024 alussa perustettava toimituskunta. Nyt haettava tiedetoimittaja osallistuu toimituskunnan työhön Apollonian pääsihteerin ja operatiivisen päällikön kanssa. Toimituskuntaan kuuluvat myös Apollonian hallituksen luottamushenkilöistä muun muassa päätoimittajat ja viestintävastaava.

Tarjoamme itsenäisen, mielenkiintoisen ja haastavan työn tieteellisen materiaalin parissa, pienen työyhteisön edut sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen asiantuntijaorganisaatiossa.

Työskentelet tiimissä, johon kuuluvat Apollonian toinen tiedetoimittaja ja viestinnän asiantuntija/toimittaja sekä osa-aikaiset päätoimittajat. Työskentelemme sekä etänä että toimistolla.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, CV ja palkkatoivomus viimeistään 3.11.2023 otsikolla ”Tiedetoimittaja” Apollonian pääsihteeri Annamari Nihtilälle sähköpostitse: etunimi.sukunimi@apollonia.fi.

Lisätiedot:
pääsihteeri Annamari Nihtilä, etunimi.sukunimi@apollonia.fi, p. 050 569 7800