Ajankohtaista

Apollonia / Ajankohtaista / Apollonia hakee asiantuntijahammaslääkäriä

Apollonia hakee asiantuntijahammaslääkäriä

Vahvistamme Apollonian toimiston hammaslääketieteellistä osaamista ja etsimme

asiantuntijahammaslääkäriä

1.1.2019 alkaen (tai sopimuksen mukaan)

Asiantuntijahammaslääkärin tehtäviin kuuluu:

  • Hammaslääkäreiden ammatillisen osaamisen kehittämisen suunnittelu ja toteutus
  • Tutkimus- ja matka-apurahojen jakoprosessiin osallistuminen
  • Tiedetoimituksen ja viestinnän tukeminen hammaslääketieteen substanssiosaamista vaativissa asioissa
  • Apollonian toimiston henkilöstöhallinto

Edellytämme hakijalta hammaslääketieteen tohtorin ja/tai erikoishammaslääkärin tutkintoa sekä työkokemusta ja osaamista vastaavanlaisista tehtävistä.

Etsimämme henkilö on hammaslääketieteen ammattilainen, joka pystyy pitämään useita lankoja käsissään samanaikaisesti, kykenee itsenäiseen ja luottamukselliseen työhön, mutta nauttii myös työn tekemisestä tiimissä. Asiantuntijahammaslääkärin lähin työpari on Apollonian toimintaa johtava pääsihteeri. Tehtävässä menestyminen edellyttää vankkaa kokemusta esimiestyöstä, yhteistyökykyä ja paineensietoa sekä hyviä IT-taitoja. Arvostamme hyvää kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa sekä englannin ja ruotsin kielen taitoa. Kokemus tieteellisen seuran toiminnasta tai tieteellisessä seurassa toimimisesta katsotaan eduksi.

Tarjoamme haastavan työn tieteellisessä yhdistyksessä ja näköalapaikan hammaslääketieteen kenttään, pienen työyhteisön hyvät edut ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen asiantuntijaorganisaatiossa.

Apollonian hallitukselle osoitetussa hakemuksessa tulee mainita palkkatoivomus, ja siihen tulee liittää lyhyt ansioluettelo. Hakemus lähetetään otsikolla ”Asiantuntijahammaslääkäri” viimeistään 5.11.2018 sähköpostilla osoitteeseen vesa.pohjola@apollonia.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat

  • hallituksen puheenjohtaja Timo Närhi puh 040 577 8317 tai
  • pääsihteeri Vesa Pohjola, puh. 040 146 3696.

 

Suomen Hammaslääkäriseura Apollonia ry. on v. 1892 perustettu perinteikäs tieteellinen seura, jolla on yli 7 000 jäsentä. Yhdistys järjestää hammaslääkäreiden täydennyskoulutusta, tukee hammaslääketieteen tutkimusta ja tuottaa mm. Hammaslääkärilehden tieteellisen sisällön sekä on mukana tekemässä Hammaslääketiedettä koskevia Käypä hoito -suosituksia yhdessä Lääkäriseura Duodecimin kanssa. Apollonian toimisto sijaitsee Helsingin keskustassa ja toimistossa työskentelee eri tehtävissä 10 työntekijää.