Ajankohtaista

Apollonia / Ajankohtaista / EHL, MBA Eeva Torppa-Saarisen väitös suunterveyteen liittyvästä elämänlaadusta, hoidontarpeesta ja palvelujen käytöstä 23.10. Itä-Suomen yliopistossa (väitöstilaisuus Tampereella ja verkossa)

EHL, MBA Eeva Torppa-Saarisen väitös suunterveyteen liittyvästä elämänlaadusta, hoidontarpeesta ja palvelujen käytöstä 23.10. Itä-Suomen yliopistossa (väitöstilaisuus Tampereella ja verkossa)

EHL, MBA Eeva Torppa-Saarinen väittelee suunterveyteen liittyvästä elämänlaadusta, hoidontarpeesta ja suunterveyspalvelujen käytöstä 23.10.2020 klo 12 alkaen Itä-Suomen yliopiston terveystieteiden tiedekunnassa. Väitöstilaisuus järjestetään Tampereen yliopiston Kaupin kampuksella (Visakorpi-sali, Arvo Ylpön katu 34, ja sitä voi seurata myös verkossa). Väitöskirjan otsikkona on Interplay between treatment need, service use and perceived oral health. A longitudinal, population-based study. Vastaväittäjänä on dosentti Eeva Ketola Tampereen yliopistosta ja kustoksena professori Liisa Suominen Itä-Suomen yliopistosta.

Itä-Suomen yliopiston tiedote (12.10.2020): Epäsäännöllinen ja oireenmukainen suunterveyden palvelujen käyttö ei johda hyvään koettuun suunterveyteen

Sähköinen julkaisu ja väitöstiivistelmä