Ajankohtaista

Apollonia / Ajankohtaista / Hammaslääkäripäivät 2020 kiittää

Hammaslääkäripäivät 2020 kiittää

Kolme koulutuspäivää jälleen takana ja samalla ensimmäiset virtuaaliset Hammaslääkäripäivät. Tapahtumassa vieraili yli 4400 yksittäistä kävijää ja luennoille osallistui noin 1300 alan ammattilaista tai opiskelijaa.

Olemme iloisia ja kiitollisia, että pystyimme järjestämään tapahtuman tänäkin vuonna. Tämä ei olisi onnistunut ilman riittävän joustavia osallistujia, kameroiden eteen asettuneita luennoitsijoita, kokeilunhaluisia näytteilleasettajia, Messukeskuksen ketterää teknistä henkilökuntaa ja tinkimätöntä suunnittelutyötä. Kiitos kuuluu kaikille!

Huikea urakka on nyt ohi ja toivomme palautetta tapahtumasta, jotta voimme oppia tekemään asioita entistä paremmin. Vastaathan palautekyselyyn!

Mitä seuraavaksi?

Apollonia ei ole tinkinyt tärkeästä täydennyskoulutustehtävästään tänäkään vuonna, vaan olemme panostaneet virtuaalitapahtumiin, webinaareihin ja verkkokoulutuksiin. Muoto on muuttunut, mutta koulutuksen laatu pysyy.

Seuraava suurtapahtuma, Apollonia Symposium 19.–20.3.2021 järjestetään myös virtuaalisena. Ilmoittautumiset aukeavat pian.

Toivomme, että ensi vuoden Hammaslääkäripäivillä 11.–13.11.2021 voisimme jo kohdata Messukeskuksessa. Jotain jää varmasti matkaan myös virtuaalitoteutuksesta – ehkä pystymme tarjoamaan joitakin luentoja etäkuulijoille myös ensi vuonna.

Tule rohkeasti mukaan webinaareihin ja verkkokoulutuksiin.

Muista kehittää osaamistasi ja pidä huolta jaksamisestasi!