Ajankohtaista

Apollonia / Ajankohtaista / Hammaslääkäripäivien 2020 ilmoittautuminen on avattu – Early bird -hinta voimassa 7.10. asti

Hammaslääkäripäivien 2020 ilmoittautuminen on avattu – Early bird -hinta voimassa 7.10. asti

Ilmoittautuminen Hammaslääkäripäiville 12.-14.11.2020 on avattu. Tarkemmat hintatiedot ja ilmoittautumislinkit löydät tapahtumasivulta Ilmoittautuminen-sivun alta.

Early bird- hinnat ovat voimassa 7.10.2020 asti. Koko tapahtuman Early bird -hinta jäsenille on 395 € ja yhden päivän hinta 235 €. Lounas sisältyy hintaan torstaina ja perjantaina. (Huom. Hintatiedot päivitettty ma 8.6.)

Hyödynnä aikaisen ilmoittautujan edullisempi hinta!

Hammaslääkäripäivät hybriditapahtumaksi

Koronaepävarmuuden vuoksi Hammaslääkäripäivien osalta varaudutaan hybriditapahtumaan, joka mahdollistaa osallistumisen tapahtumaan paikan päällä ja verkossa. Sekä luennot että näyttely huomioidaan järjestelyissä.

Varaudumme myös huolehtimaan paikan päälle tulevien turvallisuudesta viranomaisten ja Messukeskuksen ohjeistusten mukaisesti.

Luento-ohjelmaa kolmelle päivälle

Tutustu tapahtuman luento-ohjelmaan.

Näyttely avoinna torstaina ja perjantaina

Laaja näyttely on avoinna tänä vuonna kahtena päivänä: torstaina ja perjantaina. Lauantaina voit vierailla Järjestötorilla ja muutamien sen läheisyydessä olevien näytteilleasettajien osastoilla.