Ajankohtaista

Apollonia / Ajankohtaista / Hammaslääkäripäivien 2020 ilmoittautuminen on avattu jälleen – ennakkohinta voimassa 8.11. asti

Hammaslääkäripäivien 2020 ilmoittautuminen on avattu jälleen – ennakkohinta voimassa 8.11. asti

Hammaslääkäripäivät 2020 järjestään tänä vuonna virtuaalisena koulutustapahtumana, ja päivitettyä luento-ohjelmaa voi seurata suorana lähetyksenä valitsemastaan paikasta. Ilmoitauttumiset tapahtumaan on nyt avattu uudelleen!

Alkuperäistä luento-ohjelmaa on karsittu hieman, jotta tapahtuma taipuu paremmin virtuaalimaailmaan. (Pienet muutokset vielä mahdollisia)

Tutustu päivitettyyn luento-ohjelmaan

Luento-ohjelman muutokset vaikuttavat myös osallistumismaksuihin. Kolmipäiväisen koulutusohjelman ennakkohinta jäsenille on 290 euroa. Yksittäisen päivän jäsenhinta on 150 euroa. Ennakkohinnat ovat voimassa 8.11. asti. Katso kaikki hintakategoriat ilmoittautumissivulta.

Ilmoittaudu nyt!

Tapahtuman avajaiset järjestetään torstaina, ja Perttu Pölönen siirtyy avajaisten Key note -puhujaksi lauantailta. Posterinäyttelyä ei järjestetä tänä vuonna, sillä usean kansainvälisen kongressin peruuntuminen heijastuu myös Hammaslääkäripäivien posterinäyttelyyn. Opiskelijatilaisuudet perutaan myös, jotta opiskelijatkin voivat keskittyä seuraamaan luento-ohjelmaa. Myös juhlaillallinen ja näyttelyyn sidotut ohjelmat, kuten hands on -kierrokset, siirtyvät seuraavaan vuoteen.

Hammaslääkäripäivien näyttely siirtyy vuodella ja järjestetään seuraavien Hammaslääkäripäivien yhteydessä 11.–13.11.2021. Tämänvuotisessa tapahtumassa näytteilleasettajat voivat olla mukana virtuaalialustan näyttelypaikoilla.

Tervetuloa Hammaslääkäripäiville  – ole mukana kouluttautumassa ja tekemässä uudenlaista tapahtumaa!