Ajankohtaista

Apollonia / Ajankohtaista / Hammaslääkäripäivien 2024 luento-ohjelma on julkaistu

Hammaslääkäripäivien 2024 luento-ohjelma on julkaistu

Hammaslääkäripäivien tämän vuoden luento-ohjelma on julkaistu! Tutustu kolmipäiväiseen luento-ohjelmaan uudistetuilla verkkosivuilla.

Ilmoittautumiset aukeavat myöhemmin toukokuussa!

Tapahtuma on siirtynyt nyt arkipäiville, ja Hammaslääkäripäivät aloittaa prekurssien sijaan ulkomaisten luennoitsijoiden tähdittämä kansainvälinen keskiviikko. Tapahtuman vilkkaimmat päivät osuvat torstaille ja perjantaille, jolloin ohjelmassa on useita rinnakkaisia luentosessioita ja näyttely.

Uudet verkkosivut ja ilme

Hammaslääkäripäivät-tapahtumasivu on rakennettu osaksi Eventos-tapahtumahallintakokonaisuutta. Olemme käyttäneet Eventos-työkalua aiemmin myös tapahtumasovelluksessa. Saamme nyt vietyä sisältöjä yhdestä paikasta molemmille alustoille. Verkkosivun osoitekenttään tulee mukaan eventos-sana, mutta tuttu www.hammalaakaripaivat.fi-osoite ohjaa yhä perille.

Myös tapahtuman ilmettä on uudistettu hieman. Käy tutustumassa verkkosivuihin!

Järjestelyvastuuta siirretty Messukeskukselle

Tänä vuonna Hammaslääkäripäivien järjestelyvastuuta on siirretty aiempaa enemmän Messukeskukselle. Messukeskus vastaa ilmoittautumisista, tarjoaa asiakaspalvelua ja neuvontaa sekä vastaa jälleen alan näyttelystä. Apollonian toimii toimeksiantajana ja tekee tiivistä yhteistyötä Messukeskuksen kanssa. Luento-ohjelmakokonaisuus on Apollonian asiantuntijoiden vastuulla.