Ajankohtaista

Apollonia / Ajankohtaista / HIMSS & Health 2.0 -terveysteknologiatapahtuma toukokuussa Helsinkiin – Save the Date!

HIMSS & Health 2.0 -terveysteknologiatapahtuma toukokuussa Helsinkiin – Save the Date!

Eurooppalainen HIMSS & Health 2.0 -terveysteknologiatapahtuma järjestetään 26.–28.5.2020 Messukeskuksessa. Kansainvälinen tapahtuma tuo terveysteknologian uusimmat kuulumiset ja aiheesta kiinnostuneet saman katon alle. Tapahtumassa järjestetään nyt ensimmäistä kertaa suunterveyden prekongressi Dentists 2.0 – Digital Dental Health, jossa kerrotaan suun terveydenhuollon digitalisaation kehitystrendeistä ja hammaslääketieteen innovaatioista.

Apollonia ja Hammaslääkäriliitto ovat mukana suunnittelemassa hammaslääkäreille suunnattua omaa prekongressia. Päivän ohjelma julkistetaan pian – seuraa kanaviamme.

Hammaslääkäreille on myös räätälöity edullinen pakettihinta: prekongressi 26.5. + 1. päivän kongressilippu 27.5. yht. 100 € + alv. Hammaslääkärien oma rekisteröityminen aukeaa myöhemmin!

Mikä HIMSS & Health 2.0?

HIMSS & Health 2.0 -tapahtuma on terveysalan digitalisaation ja terveysteknologian innovaatioiden ja ratkaisujen esittely- ja verkostoitumistapahtuma, joka kokoaa yhteen kansainväliset digitaalisen terveyden- ja sosiaalihuollon innovaatiot sekä alan yritykset, asiantuntijat, päättäjät ja startupit.

HIMSS on lyhenne sanoista Healthcare Information and Management Systems Society, joka on kansainvälinen terveysteknologian toimija. HIMSSiin muutama vuosi siten yhdistetty Health 2.0 -tapahtuma toi kongressiin mukaan ruohonjuuritason ratkaisujen esittelyn.

Euroopan HIMSS & Health 2.0 järjestettiin Suomessa ensimmäisen kerran vuonna 2019. Suomen tapahtumaa ovat järjestämässä Sitra, Business Finland, Helsingin kaupunki, Sosiaali- ja terveysministeriö, Helsingin yliopisto, Helsingin yliopistollinen sairaala, Messukeskus, OuluHealth, Turku Business Region ja HealthTurku, Työ- ja elinkeinoministeriö ja KuopioHealth.

Tutustu HIMSS & Health 2.0 -tapahtumaan