Ajankohtaista

Apollonia / Ajankohtaista / Jäsenmaksut matkaan tammikuussa – oletko hakemassa alennusta tai jäämässä eläkkeelle?

Jäsenmaksut matkaan tammikuussa – oletko hakemassa alennusta tai jäämässä eläkkeelle?

Ensi vuoden jäsenmaksut lähetetään heti vuoden alussa ensisijaisesti sähköpostilla – muistathan tarkistaa yhteystietosi! Mahdolliset alennushakemukset ja eläkepäätökset kannattaa toimittaa Apolloniaan viimeistään 4.1.2021. Näin jäsenmaksulaskuun tulee suoraan oikea summa.

Apollonian jäsenmaksu vuonna 2021 on 189 euroa. Jäsenmaksulaskut lähetetään tammikuun alussa sähköpostitse. Jäsenyys on maksuton opiskelijoille ja eläkeläisille.

Eläkeläisjäsenyyttä voi anoa, kun on jäänyt tai jäämässä eläkkeelle. Kopio eläkepäätöksestä toimitetaan Apollonian toimistolle, jasenasiat (at) apollonia.fi. Päätöksen voi skannata tai kuvata, ja halutessaan tulotiedot voi peittää.

Jäsenmaksusta myönnetään alennus seuraavilla perusteilla: vanhempainvapaa, varusmies- tai siviilipalvelus, vähintään 10 kk sairasloma tai ulkomailla asuminen. Alennettu jäsenmaksu on 94,50 euroa. Liitä mukaan kopio Kelan laskelmasta tai muu asiaan liittyvä selvitys, toimita hakemus Apolloniaan mielellään 4.1. mennessä.

Valmistumisen jälkeen jäsenyys muuttuu ilman eri hakemusta varsinaiseksi jäsenyydeksi. Opiskelijoilta ei peritä valmistumisvuodelta jäsenmaksua, mutta jäsenstatus muuttuu ja koulutusten maksuttomuus päättyy.

Lisätietoja: jäsenasiat (at) apollonia.fi, p. 0400 315582/Virpi Hallikainen