Ajankohtaista

Apollonia / Ajankohtaista / Kevään kurssitarjonta siirtyi verkkoon ja videoille

Kevään kurssitarjonta siirtyi verkkoon ja videoille

Kornatilanteen myötä muuttunut arki on vapauttanut joillekin aikaa osaamisen  kehittämiseen. Koulutustarjontamme pyrkii nyt sopeutumaan muuttuneeseen tilanteeseen. Kevään koulutuskalenteriin on saatu nopealla aikataululla useampi webinaari, joita voit seurata etäyhteydellä. Palaute kokonaan webinaariksi muuttuneesta Apollonia Symposiumista on ollut positiivista. Apollonia päätti myös tarjota poikkeusolojen aikana jokaiselle jäsenelle mahdollisuuden osallistua useampaan jäsenetukurssiin etäyhteyden kautta. Lisäksi viimeisetkin päivityksessä olleet verkkokurssit saadaan pian auki.

Koulutustoimikunnan työvaliokokunta on aikaistanut kevään kokoustaan ja miettii lisää toiminnan sopeuttamista uuteen tilanteeseen. Uusia ketteriä videokursseja on suunnitteilla vielä kevään koulutustarpeeseen – tästä lisätietoa pian.

Kurssitilanne päivittyy jatkuvasti kevään ja syksyn osalta – ja muutokset ovat mahdollisia. Seuraa tilannetta kurssihaussa!

Kurssille videolinkin kautta

Tälle keväälle on jo tarjolla webinaariluentoja ortodontiasta, juurihoidosta, limakalvosairauksista ja kirurgisista hoidoista:

Lisäksi Ortodontian jaosto järjestää ajankohtaisen seminaarin kalvo-oikomisesta webinaarina:

Verkkokursseja kotikonttoriin

Tarvitsetko säteilysuojelukoulutuksen päivitystä? Kiinnostaako uusi kurssi uniapneasta? Apollonian verkkokursseja voit suorittaa valitsemassasi paikassa ja itsellesi sopivalla hetkellä.

Osallistu useammalle jäsenetukurssille keväällä

Voit osallistua tänä keväänä useammalle jäsenetukurssille (tavallisesti yksi/vuosi) jäsenetuhintaan 50 €. Tähän mennessä on varmistunut seuraavien kurssien striimaus:

Aika koulutussuunnitelmalle?

Milloin viimeksi olet miettinyt omia täydennyskoulutustarpeitasi ja tehnyt itsellesi koulutussuunnitelmaa? Vinkkejä tähän löydät Ammatillisen osaamisen suunnitelmallinen kehittäminen -suosituksesta. Suorittamasi koulutukset näet ja voit koota Oma Apollonia -portaaliin (kirjaudu Kongressiin ja valitse menneet tapahtumat).