Ajankohtaista

Apollonia / Ajankohtaista / Kurssisalkku kokoaa täydennyskoulutustiedot yhteen – yhdellä kirjautumisella perille

Kurssisalkku kokoaa täydennyskoulutustiedot yhteen – yhdellä kirjautumisella perille

Mistä kooste käydyistä kursseista? Apollonian yksi jäsenetu on kurssisalkku eli kooste jäsenen osallistumisista koulutuksiin. Järjestelmän vaihto on aiheuttanut matkan varrella erilaisia pulmia kurssisalkun kanssa, mutta nyt kaiken pitäisi toimia eli

  • Apolloniassa suoritetut kurssit listautuvat automaattisesti kurssisalkuun,
  • voit lisätä muualla suoritettuja kursseja listaan,
  • koosteesta näet kertyneet täydennyskoulutuspisteet esim. koulutusmerkkiä varten ja
  • voit tulostaa itse listan osallistumisistasi.

Kurssisalkku löytyy Oma Apollonia -portaalista

Koosteen kursseista ja tapahtumista, joihin olet osallistunut, löydät Oma Apollonia -portaalista. Pääset portaaliin jäsenalueelta, johon kirjaudutaan Apollonian verkkosivujen oikeasta ylälaidasta. Portaalissa aukeavan näkymän ylälaidasta löydät sanat ”Osallistumiseni” ja ”Tapahtumani”. Tapahtumani-linkki vie käytyjen kurssien listaan, jonka voit tulostaa pdf:ksi. Tämä kooste kulkee nimellä ”Todistus osallistumisistani kursseille”.

Portaali on Kongressi-järjestelmän sisällä. Kongressi-työkalu on usean tahon käytössä, eikä järjestelmässä täten voida käyttää esim. Kurssisalkku-termiä. Samasta asiasta kuitenkin puhutaan, vaikka polun varrella on sanoja: Tapahtumani, raportti ja Todistus osallistumisistani kursseille.

Apollonian koulutustoimisto vielä muistuttaa, että portaali ei toimi kunnolla Internet Explorer -selaimella. Suositeltuja selaimia ovat Firefox, Edge ja Chrome.

Yksi kirjautuminen riittää

Apollonian verkkosivujen palveluissa päästään nyt eroon myös tuplakirjautumisesta. Kongressi-tunnukset, joita käytät esim. kurssi-ilmoittautumisissa, kirjaavat sinut myös sisälle verkkosivuille. Käytännössä siis, jos olet kirjautuneena Kongressiin, olet kirjautunut myös Apollonian verkkosivuille, ja toisin päin. Kun olet sisään kirjautuneena, verkkosivujen yläpalkissa näkyy Oma sivu -linkki.