Ajankohtaista

Apollonia / Ajankohtaista / Ensimmäinen kurssi on avattu uudelle verkkokoulutusalustalle: tervetuloa DC/TMD-verkkokurssille!

Ensimmäinen kurssi on avattu uudelle verkkokoulutusalustalle: tervetuloa DC/TMD-verkkokurssille!

Apollonia on siirtymässä uuden Vuolearning-verkkokoulutusalustan käyttöön. Uusia kursseja avataan (mm. säteilysuojelun uudistettu kurssipaketti) pääosin ensi vuonna, mutta ensimmäinen uuden alustan kurssi Purentaelimistön kipujen ja toimintahäiriöiden diagnostiikka DC/TMD-FIN -kriteeristön mukaan on avattu nyt ilmoittautumisille.

Lue lisää Apollonian uudesta verkkokoulutusalustasta Hammaslääkärilehdestä13/2021 ja tule tutustumaan uuteen oppimisympäristöön.

Ensimmäinen uuden alustan kurssi DC/TMD-kriteeristöstä

Kansainvälistä purentaelimistön kipujen ja toimintahäiriöiden diagnostiikkaa (DC/TMD, Diagnostic Criteria for Temporomandibular Disorders) lanseerataan kliiniseen käyttöön Suomessa. Uusi verkkokurssi antaa teoreettiset valmiudet purentaelimistön kipujen ja toimintahäiriöiden diagnostisen kriteeristön (DC/TMD-FIN) käyttöön purentafysiologisessa tutkimuksessa ja diagnostiikan apuna.

Kurssin opetuksesta vastaavat prof. Kirsi Sipilä, dos. Ritva Näpänkangas ja HLT, EHL Tuija Teerijoki-Oksa.

Ilmoittaudu DC/TMD-verkkokurssille

Samalla ilmoittautuminen vuoden 2021 verkko- ja videokursseille, jotka ovat vanhalla Optima-alustalla, päättyy 30.11.2021.