Ajankohtaista

Apollonia / Ajankohtaista / Hammaslääkärilehti etsii uutta päätoimittajaa

Hammaslääkärilehti etsii uutta päätoimittajaa

Suomen Hammaslääkärilehti etsii uuttaa päätoimittajaa lehden nykyisen päätoimittajan siirtyessä toisiin tehtäviin.

Suomen Hammaslääkärilehden päätoimittaja johtaa lehden kokenutta ja ammattitaitoista toimitustiimiä Suomen Hammaslääkäriliiton toimistolla. Lehden tieteellisestä sisällöstä vastaa Suomen Hammaslääkäriseura Apollonia, jonka kanssa päätoimittaja toimii tiiviissä yhteistyössä.

Päätoimittaja vastaa Suomen Hammaslääkärilehden sisällöstä, lehden journalistisen ja tuotantoprosessin johtamisesta, lehden kehittämisestä ja budjetista. Päätoimittajan odotetaan myös itse kirjoittavan lehteen.

Edellytämme tehtävään valitulta soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta. Haemme suunterveydenhuollosta kiinnostunutta asiantuntijaa, jolla on myös journalistista kokemusta ja viestinnällistä näkemystä. Hammaslääketieteen tutkinto ja esimieskokemus lasketaan eduiksi.

Tarjoamme näköalapaikan Suomen hammaslääkärikentälle, arvostetun liiton vahvan tuen, vastuun ja vapauden luetun ja pidetyn lehden kehittämiseen sekä kilpailukykyisen palkan. Tehtävä on täysipäiväinen. Työsuhde voi alkaa pian vuoden vaihteen jälkeen tai sopimuksen mukaan myöhemminkin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi pe 29.11.2019 klo 17.00 mennessä osoitteeseen paatoimittajahaku@hammaslaakariliitto.fi. Liitä mukaan CV, kontaktit relevanteille suosittelijoille, näyte julkaistusta kirjoituksestasi sekä hakemus, jossa kuvaat oman näkemyksesi Suomen Hammaslääkärilehden kehittämiseksi. Liitä hakemukseen myös palkkatoiveesi.

Tiedusteluihin vastaa Hammaslääkäriliiton varatoiminnanjohtaja Anja Eerola: p. 050 540 7289, sähköposti anja.eerola@hammaslaakariliitto.fi.