Ajankohtaista

Apollonia / Ajankohtaista / Hammaslääkäripäivien Innovaatio 2019 -palkinto LM-Dentalille

Hammaslääkäripäivien Innovaatio 2019 -palkinto LM-Dentalille

Hammaslääkäripäivien Innovaatio 2019 -palkinto on myönnetty LM-Dentalille pitkäjänteisestä ja uraauurtavasta työstä hammashoidon instrumenttien, laitteiden ja niihin liittyvien järjestelmien kehittämisestä. Lisäksi kilpailussa jaettiin kaksi kunniamainintaa: XyliMind on kehittänyt ksylitolin rinnalle uuden erytritoli-pastillin, ja Planmeca on parantanut hammaslääkäreiden työergonomiaa digitaalisella ratkaisulla.

LM-Dental on kehittänyt pitkäjänteisesti hammashoidon käsi-instrumentteja, oikomiskojeita ja laitteita sekä niihin liittyviä järjestelmiä Suomessa on luonut alan standardeja maailmanlaajuisesti. Hammaskeiju-erytritolipastilli on ensimmäinen erytritolilla makeutettu pastilli Suomessa. Se on hammashoidossa hyvä lisä ksylitolipastillien rinnalla, sillä erytritoli ei nosta veren sokeritasoa eikä ärsytä vatsaa kuten muut sokerialkoholit. Planmeca PlanID™ -tunnistautumisjärjestelmän avulla käyttäjät saavat ID-korttia näyttämällä omat asetuksensa Planmecan hoitokoneisiin.

Hammaslääkäripäivien Innovaatio 2019 -palkinnot nostavat esiin Suomessa tehtävää kehitystyötä, joka on noteerattu myös maailmalla. Innovaatio-palkinnolla halutaan nostaa esiin Hammaslääkäripäivien myös näyttelyn kohokohtia.

Innovaatio-palkinto myönnetään yritykselle, joka on kehitystyöllään parantanut työskentelyolosuhteita, potilasturvallisuutta tai potilaan hoitoa. Palkinnonsaajat on valinnut hammaslääketieteen asiantuntijoista koostuva ryhmä.

Tutustu tuotteisiin Hammaslääkäripävien näyttelyssä 7.-9.11.2019. Lisätietoja näyttelystä.