Ajankohtaista

Apollonia / Ajankohtaista / Miten koronavirus vaikuttaa Apollonia Symposiumiin? Tilanne päivittyy jatkuvasti

Miten koronavirus vaikuttaa Apollonia Symposiumiin? Tilanne päivittyy jatkuvasti

Apollonia seuraa tarkasti COVID-19 -koronavirustilannetta ja THL:n ohjeistusta yleisötapahtumien järjestämisestä Apollonia Symposiumin yhteydessä.

Päivitettyjen ohjeiden vuoksi Apollonia Symposium järjestetään ainoastaan videolinkin kautta ja tapahtuma Kuopion Musiikkikeskuksessa perutaan. (12.3.2020)

Pienemmälle osallistujajoukolle suunnattu prekurssi 12.3. järjestetään normaalisti.

Jää kotiin sairaana ja huolehdi käsihygieniasta

Yleisötapahtumissa voi olla kohonnut riski taudin leviämiseen, joten THL:n ohjeistuksen mukaan pyydämme

  • välttämään tapahtumaan osallistumista sairaana sekä
  • kiinnittämään erityistä huomiota käsihygieniaan ja oikeaan yskimistapaan.

Tapahtumapaikalla on kiinnitetty erityishuomiota mahdollisimman hyvän käsihygienian mahdollisuuteen, ja paikan päällä on mm. tarjolla käsidesiä.

Ilmoittautuneilla mahdollisuus seurata luentoja videon välityksellä

Tällä hetkellä tapahtuman luennoitsijat ovat tulossa paikalle yhtä lukuun ottamatta, ja tarjoamme ilmoittautuneille mahdollisuuden seurata luentoja verkon välityksellä. Vastaathan saamaasi linkkikyselyyn.

Georgios Tsakos on joutunut perumaan tulonsa Kuopioon matkustuskiellon takia ja tullee pitämään luentonsa videolinkin välityksellä.

Luennot lähetetään ainoastaan luennoitsijoiden suostumuksella. Pystymme välittämään kaikki muut luennot paitsi lauantaina Jacob Holmérin luennon klo 13.30-14.30. Tämän luennnon aikana lähetyksessä on tauko. Lähetys jatkuu aikataulun mukaisesti seuraavan luennoitsijan kohdalla.

Mikäli olet matkustanut epidemia-alueilla, suosittelemme seuraamaan luentoja videon välityksellä. Huomioithan, että THL arvioi tilannetta jatkuvasti. Uusin tieto epidemia-alueista löytyy THL:n sivuilta.

Tällä hetkellä koronaviruksen epidemia-alueeksi määritellään
• Manner-Kiina
• Iran
• Etelä-Korea
• Italia
• Itävallan Tirolin hiihtokeskukset
• Saksan Nordrhein Westfalenin osavaltio

Peruutuksia näyttelyssä

Työntekijöille asetettujen matkustuskieltojen takia osa näytteilleasettajista on joutunut perumaan tulonsa tapahtumaan. Tämänhetkisen (12.3. klo 11.00) tiedon mukaan näyttelyyn eivät voi osallistua Golgate, Kulzer Nordic Ab, Coltene, Mehiläinen, Dental Mammoth, Koite Health Oy, GSK, Hammasväline ja IvoclarVivadent.