Ajankohtaista

Apollonia / Ajankohtaista / Tervetuloa Apollonian uudistetulle verkkosivulle

Tervetuloa Apollonian uudistetulle verkkosivulle

Apollonian uudistunut IT-järjestelmä ja uudet verkkosivut ovat avautuneet. Järjestelmä toimii nyt Kongressi-ympäristössä, jonne kurssi-, tapahtuma- ja jäsentiedot on kerätty.

Verkkosivuilta löydät tuttuja tietoja, mutta myös uutta. Kurssitarjonnan löydät Hae kursseja-sivulta, jossa voit rajata hakua haluamallasi tavalla. Sivusto luo myös aihesivuja, jotka kokoavat aihesanojen mukaista sisältöä yhteen, katso esim. kariologia. Tutustu verkkosivuihin ja uudistuksiin vierailemalla sivustolla!

Matka- ja väitöskirja-apurahat ovat siirtyneet uuteen apurahajärjestelmään jo keväällä. Hakulinkit löydät kunkin apurahatyypin alta. Linkki vie uuteen erilliseen järjestelmään, joka ohjaa hakijaa eteenpäin.

Hammaslääkäripäivien tapahtumasivu on myös uudistettu. Odotettu ilmoittautuminen tapahtumaan alkaa myös nyt uusilla sivuilla!

Miten kirjaudun?

Kurssit sijaitsevat uudessa Kongressi-järjestelmässä, jonne kirjaudutaan verkkosivujen kautta.

  • Käyttäjätunnus on Apollonian jäsenrekisterissä oleva sähköpostiosoite.
  • Tilaa salasana Unohtuiko salasana -toiminnan kautta. Salasanan pitää olla turvallinen ns. ”vahva salasana” (pituus vähintään 10 merkkiä, pieniä ja isoja kirjaimia, numeroita ja erikoismerkki/merkkejä).

Ilmoittautuessasi kurssille tai Hammaslääkäripäiville pääset Kongressin kirjautumissivulle, jossa tilaat ensimmäisellä kerralla uuden salasanan. Omat yhteystietosi tulevat näkyviin kurssin ilmoittautumislomakkeelle. Kurssilomakkeella tehdyt yhteystietojen muutokset eivät tallennu jäsenrekisteriin, vaan koskevat vain kyseistä kurssia. Muista raksittaa/valita ko. kurssi vielä tuote-kohdasta ja valitse myös maksutapa. Nyt valittavissa on myös verkkomaksumahdollisuus.

Kirjautuminen Oma Apollonia -portaaliin, jossa voit mm. tarkastella ilmoittautumisiasi ja päivittää yhteystietojasi, tapahtuu samoilla tunnuksilla. Tämä toiminto päivittyy vielä ja on valmis elokuun aikana.

Verkkosivuja ja uutta järjestelmää työstetään vielä. Osa järjestelmän ominaisuuksista otetaan käyttöön vähitellen syksyn aikana. Uusi järjestelmä toimii hieman eri logiikalla kuin vanha ja vaatii opettelua. Toivomme kärsivällisyyttä ja pahoittelemme mahdollisia ongelmia!