Ajankohtaista

Apollonia / Ajankohtaista / Mobiilijäsenkortti poistuu käytöstä huhtikuun lopussa

Mobiilijäsenkortti poistuu käytöstä huhtikuun lopussa

Suomen Hammaslääkäriseura Apollonialla, Suomen Hammaslääkäriliitolla ja Odontologiska Samfundet i Finlandilla on ollut yhteinen kännykkään ladattava jäsenkortti vuodesta 2012 alkaen. Jäsenkortin toimittamisesta on vastannut Intellipocket Oy.

Järjestöt ovat yhdessä arvioineet nykyisen jäsenkortin käyttöä ja kehitystarpeita. Sovellusten ominaisuudet ja toisaalta järjestöjen omat verkkopalvelut ovat kehittyneet siitä, kun mobiilijäsenkortti otettiin käyttöön.

Mobiilijäsenkortin voimassaolo ja sovelluksen ylläpito loppuu huhtikuun lopussa. Jäsenille ei enää lähetetä tänä keväänä kolmen järjestön yhteistä jäsenkorttia.

Apollonian ja Hammaslääkäriliiton jäsentiedot voi tarkistaa verkossa

Apollonialla ja Hammaslääkäriliitolla on jäsenille tarkoitetut sivustot, joista voi tarkistaa omat jäsentiedot ja jäsennumeron. OSF:n jäsenet voivat tarkistaa jäsentiedot ottamalla yhteyttä OSF:n kansliaan. Muista päivittää muuttuneet jäsentiedot kunkin järjestön jäsenrekistereihin erikseen.

Suomen Hammaslääkäriseura Apollonia
Jäsentiedot löydät Oma Apollonia -portaalista, johon pääset kirjautumalla ensin verkkosivujen www.apollonia.fi yläpalkissa olevasta Oma sivu-kohdasta jäsensivulle ja sieltä edelleen Kongressi-järjestelmän portaaliin. Kirjaudu Apollonian jäsenrekisterissä olevalla sähköpostiosoitteella. Järjestelmä vaatii tällä hetkellä kaksoiskirjautumisen, mutta pyrimme löytämään tähän käyttäjäystävällisemmän ratkaisun.

Suomen Hammaslääkäriliitto
Kirjaudu verkkosivuilta www.hammaslaakariliitto.fi jäsensivuille ja klikkaa ”Omat tiedot” etusivun oikeassa yläkulmassa. Jäsensivustolle kirjaudut liittoon antamallasi sähköpostiosoitteella.

Hammaslääkäriliitolle on tulossa jäsenkortti Hammaskollega-palveluun. Uusi Hammaskollega-palvelu otettiin käyttöön marraskuussa. Palvelun on ottanut käyttönsä yli 800 hammaslääkäriä. Hammaskollega-sovellukseen tullaan liittämään sähköinen jäsenkortti, josta löytyy jäsenyystieto ja jäsennumero. Liitto tiedottaa jäsenille uuden jäsenkortin käyttöönotosta myöhemmin.

Odontologiska Samfundet i Finland
Odontologiska Samfundets medlemmar kan lättast kontrollera medlemsuppgifterna genom att kontakta Samfundets kansli per epost kansliet@osf.fi eller per telefon, tfn. 010 3111 920 (må-to kl. 12-14). OSF:n jäsenet voivat helpoiten tarkistaa jäsentiedot OSF:n kansliasta sähköpostilla kansliet@osf.fi tai puhelimitse 010 3111 920 (ma-to klo 12-14).